Wordpress webhotel

WordPress webhotel

Her får du det bedste webhosting til Wordpress

Her starter jagten på dit nye WordPress webhotel.

WordPress er verdens absolut mest foretrukne platform til CMS og blogging. Faktisk er platformen i dag så udbredt, så at hele 35% af alle websites på tværs af hele internettet bruger WordPress som CMS motor.

Populariteten er til at forstå. Platformen er meget nem, at komme i gang med – og simpelt at bruge. Du behøver ikke have en teknisk baggrund eller mange erfaring for at benytte WordPress. Derudover så er platformen så kraftfuld, at med de rettet plugins og know-how, så kan du få selv de mest komplekse websites over at køre på platformen.

Til at starte med – var WordPress tiltænkt som en blog-platformen, men over en årrække er platformen vundet indpas som CMS grundet des fleksible og enkle brugergrænseflade. Faktisk er udviklingen af WordPress og de senere år budt på en lang række funktioner, som er yderst brugbare og interessante til brug af WordPress som CMS. Desuden findes der mange mange tusinde plugins, som der helt gratis kan installeres. Plugins kan primært udvide og tilføje funktionalitet i WordPress.

WordPress blev startet tilbage i 2003 – og siden dengang er det drevet ud fra en 100% open source tilgang. 

 

 

VI ANBEFALER SIMPLY WEBHOTEL

Til WordPress webhotel anbefaler vi at du bruger Simply.com

Jeg har igennem tiden stiftet bekendtskab med en del forskellige webhoteller. Indtil videre er konklusionen helt klar; mit foretrukne webhotel til WordPress er uden tvivl Simply.com. En uhyre simpel administration, super performance og en glimrende support. Samtidig er de i den grad med på beatet når det gælder udvikling af nye funktioner samt forbedringer på eksisterende. Er prisen, den er tilbage betale :-)

Simply rabatkode

SIMPLY

Stabilt – og virkelig meget webhotel for pengene. Perfekt WordPress webhotel!

Hos Simply.com får du webhoteller til en særdeles fornuftig pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Her er virkelig tale om bedst til prisen. Du får stabilitet og god performance samt mange gode features. Heriblandt kan nævnes 1-klik installation af populære CMS, IMAP e-mail service og daglig backup.

Hos ecs får du tilmed en rabatkode til Simply, så du faktisk får hele 3 måneders gratis webhotel. Du skal blot klikke på knappen nedenfor, så får du fingrene i rabatkoden, som giver dig de 3 måneders gratis webhotel. Uanset hvilket er af deres webhoteller du vælger. Det svarer til hele 25%!

ecs anbefaler Simply til WordPress webhotel

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 18,68 kr. pr. md.

Hastighed og performance er alfa omega

De besøgende på din hjemmeside er utålmodige. Idag er man nemlig rigtig godt vant i forhold til loadtider, da det er noget de fleste hjemmesideejere er opmærksomme på. Derfor er det vigtigt at du vælger et webhotel der sætter fokus på performance, så du allerede har gjort et dårligt indtryk på den besøgende allerede fra starten.

Simply er helt fremme i bussen på dette punkt, og du har sikkert et rigtig godt udgangspunkt med dem som udbyder.

WordPress med kun 1 klik

Med mindre du ikke har bedre at give dig til end at bruge 30-60 min. på en manuel installation af WordPress, så vil jeg klart anbefale at du benytter dig af en webhost som tilbyder.

Simply tilbyder selvfølgelig også 1 klik installation af WordPress. Og faktisk stopper det ikke der. Ønsker du installation af andre Open Source systemer, så har du bl.a. også mulighed for 1 klik installation af Magento, Drupal, Joomla og Prestashop.

God sikkerhed og 99,99% oppetid

WordPress har de seneste år oplevet en stigende popularitet som platform til såvel blogging som til et decideret CMS. Den stigende popularitet har desværre også medført at antallet af hacking angreb er øget markant. Som udgangspunkt er det jo selvfølgelig en selv der er ansvarlig for indholdet på sit webhotel, men det skader ikke at webhotellet også bidrager med både vejledning samt det forebyggende arbejde der trods alt kan laves på selve webhotellet.

Igennem de år jeg har haft webhoteller hos UnoEuro har jeg kun oplevet 2 små nedbrud, og de fleste af de webhoteller jeg har hos dem har aldrig haft et eneste nedbrud. Ganske enkelt imponerede sammenlignet med hvad jeg har oplevet andre steder. Ingen nævnt – ingen glemt.

Du får gratis SSL certifikat til dit WordPress Webhotel

Når du bestiller dit webhotel hos Simply, så behøver du slet ikke bekymre dig om at bestille et SSL certifikat hos en ekstern udbyder. Hos Simply får du nemlig adgang til brug af SSL certifikat helt gratis. Er du i tvivl om, hvad et SSL certifikat er – så er det det, som gør at din hjemme går til HTTPS, hvilket gør at al kommunikation mellem det som brugerne ser på din webside og det som foregår på serveren sker via en krypteret forbindelse, der øger sikkerheden markant.

Derudover så SSL i dag og en kendte ranking paramenter, når du skal rangere højt i Googles søgeresultater.

Når du har aktiveret dit SSL certifikat hos Simply, så kan du blot benytte et WordPress plugin – jeg bruger selv Really Simply SSL – så du kan aktivere det på dit website.

Lidt om Simply webhoteller

Siden 2004, hvor Simply blev grundlagt, har de arbejdet ud fra en målsætning der hedder at “velfungerende hosting ikke behøver at være hverken dyrt eller kompliceret”.

Hos Simply behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet eller service når du køber WordPress webhotel. (Det er i hvert fald min erfaring)

Selvom du vælger et ‘Basic suite’ webhotel – som er deres billigste løsning – får du stadig et stabilt og velfungerende webhotel, med en høj ydeevne. Og prisen. Den ligger på kun 18,68 kr. pr. måned.

I mine øjne er der faktisk kun en enkelt bagside af medaljen. Hvis du hører til en af dem der foretrækker, at have et telefonnummer at ringe til – så får du desværre ikke denne mulighed hos Simply. De har naturligvis support, og endda en god en af slagsen, der foregår gennem et ticket system eller via Twitter. De gange jeg har haft brug for hjælp, har der været hurtig, effektiv og venlig respons.

ET PAR ANDRE GODE ALTERNATIVER

Skal det ikke være Simply, så får du her et par andre gode alternativer.

Hos ecs anbefaler vi Simply (få rabatkode til Simply her) til almindeligt brug af WordPress. Hvis du dog gerne vil kigge på alternativer til Simply, så er her 3 rigtige gode bud.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt webhotel – optimal performance for WordPress

Med noget af det bedste teknologi på markedet – leverer cHosting ekstraordinært hurtige webhoteller – også til WordPress. Du kan faktisk opleve op til 40x hurtige hastigheder, hvis man sammenligner med tilsvarende webhoteller rent prismæssigt. Samtidig er cHostings Pro webhoteller helt forbedret til den belastning større sites og e-handel giver. Du får også udvidet backup funktion og stabilitet og funktionalitet i den absolutte top.

Super alternativ til UnoEuro, som dit WordPress webhotel. Du får stadig fremragende service, og med lidt højere hastighed på loadtider.

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 20 kr. pr. md.

Nordic Way rabatkode

NORDICWAY

Stabilt webhotel med en rigtig god opstartsrabat

Nordicway leverer webhoteller af meget høj kvalitet og super god support. Nordicway er dansk ejet og er rent geografisk også liggende i Danmark. Nordicway leverer selvfølgelig deres webhoteller med gode specifikationer, en one-click installer så du med få klik kan installere WordPress på dit webhotel samt SSL certifikat, så sikkerheden på dit webhotel øges.

Hos Nordicway får du hele 67% i rabat når du starter hos dem. Du skal blot bruge knappen med rabat nedenfor, og så er du i gang.

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset GB
Support: Chat / E-mail

Pris: 9,50 kr. pr. md. det første år.

Azehosting webhotel

Azehosting

Også et godt alternativ som WordPress Webhotel

Azehosting.net er leveringsdygtige i stabile og gode webhoteller til alle behov. De har et hav af forskellige størrelser på webhoteller, hvilket gør at du kan bestille præcis efter det behov du har – og så kun betale for det.

Billigt og godt alternativ som WordPress webhotel.

Plads: 30 GB
Trafik: Ubegrænset GB
Support: E-mail

Pris: 39 kr. pr. md. 

Lidt om WordPress

Som allerede nævnt i starten af denne artikel så er WordPress en meget populær platform til både hjemmesider og blogs, men faktisk er WordPress og i stigende grad en platform der tages med i overvejelserne i forbindelse med etablering af webshops.

Det der gør WordPress ekstremt stærkt og brugbart til så mange forskellige formål er dens simple brugergrænseoverflade og dens uendelig mange muligheder med plugins (eller udvidelser om du vil).

Der findes massevis af plugins til WordPress, de fleste er gratis men der er også nogle Pro versioner og særlige plugins der koster lidt. Men det er småpenge i forhold til hvad man kan komme til at betale hos større udviklingshuse. Samtidig er plugins super fleksible og der findes tusinder af freelance, der kan hjælpe dig med at lave special designede plugins som passer helt specifikt efter din behov og ønsker. I og med at der er så mange, der kan udarbejde plugins til WordPress så er prisen for udviklingen også relativ lav. Endvidere kan du vælge at få udviklet i udlandet, hvor priserne (særlig i udviklingslandene) er meget rimelige.

Du kan bruge Upwork til at finde frem til freelancere der kan hjælpe dig med WordPress

WordPress webhotel – det bør du vælge!

Endnu en gang vil jeg gerne fremhæve Simply. Du får virkelig meget WordPress webhotel for pengene, og du vil kunne ekspandere dit website eller din blog betydeligt med deres webhoteller.

Hvad skal jeg være særlig opmærksom på når jeg køber WordPress Webhotel

  • Først og fremmest skal det være et webhotel med relativ gode specifikationer, alt efter hviken type hjemmesside du har. Det er selvfølgelig vigtigt, at du eksempelvis ikke vælger det billigste webhotel hos den udbyder du vælger, hvis du nu har en hjemmeside med masser af trafik og tunge downloads.
  • Prisen skal hænge sammen med ovenstående. Hvis du har et mindre webhotel, så behøver du ikke vælge det dyreste – men selvfølgelig omvendt, hvis du har et større website. Alle fire forslag i denne artikel kan alle klart anbefales, som WordPress Webhotel. Men skal du flytte et virkelig stort website, så vil vi anbefale du kigger nærmere på ScanNet.
  • Hvis support er meget vigtig for dig, og du måske ikke er så teknisk kyndig – så sørg for at vælge et webhotel, hvor du får god support. Bemærk, at de fleste billige webhoteller ikke yder telefonsupport.
  • De har det næsten alle sammen i dag, men sørg for at vælge dit webhotel til WordPress, hvor der er inkluderet et SSL certifikat.
  • Du skal selvfølgelig helt klart vælge et webhotel, hvor du får en gratis one-click-installer med. Det er en funktionalitet i webhotellet, der gør at du kan installere – eksempelvis WordPress – uden nogen tektisk kunnen overhovedet. Det er blot at købe et webhotel, og så klikke på knappen med one-click-installation, og så er du nærest igang.
  • Så kan der til sidste være mere specifikke behov, hvor det eksempelvis kunne være vigtigt for dig, at de har en god webmail funktion eller lignende.