Wordpress webhotel

WordPress webhotel

Her får du det bedste webhosting til Wordpress

Her starter jagten på dit nye WordPress webhotel.

WordPress er blandt de populæreste populæreste blogging platforme lige nu. Mange bloggere har taget platformen til sig, og det er ganske forståeligt. Den er nemlig rigtig nem at komme i gang med, og med få justeringer og tilpasninger er den klar til brug.

Derudover er platformen også de seneste år vundet indpas som CMS grundet des fleksible og enkle brugergrænseflade. Faktisk er udviklingen af WordPress og de senere år budt på en lang række funktioner, som er yderst brugbare og interessante til brug af WordPress som CMS. Desuden findes der mange mange tusinde plugins, som der helt gratis kan installeres. Plugins kan primært udvide og tilføje funktionalitet i WordPress.

VI ANBEFALER UNOEURO WEBHOTEL

Til WordPress webhotel anbefaler vi at du bruger UnoEuro

Jeg har igennem tiden stiftet bekendtskab med en del forskellige webhoteller. Indtil videre er mit foretrukne uden tvivl Unoeuro. En uhyre simpel administration, super performance og en glimrende support. Samtidig er de i den grad med på beatet når det gælder udvikling af nye funktioner samt forbedringer på eksisterende.

UnoEuro webhotel

UNOEURO

Stabilt – og virkelig meget webhotel for pengene. Perfekt WordPress webhotel!

Hos UnoEuro får du webhoteller til en særdeles fornuftig pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Her er virkelig tale om bedst til prisen. Du får stabilitet og god performance samt mange gode features. Heriblandt kan nævnes 1-klik installation af populære CMS, IMAP e-mail service og daglig backup.

ecs anbefaler UnoEuro til WordPress webhotel

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 9,33 kr. pr. md. (Oprettelse: 111,99 kr.) – Samlet pris første år: 223,95 kr. inkl. moms.

Hastighed og performance er alfa omega

De besøgende på din hjemmeside er utålmodige. Idag er man nemlig rigtig godt vant i forhold til loadtider, da det er noget de fleste hjemmesideejere er opmærksomme på. Derfor er det vigtigt at du vælger et webhotel der sætter fokus på performance, så du allerede har gjort et dårligt indtryk på den besøgende allerede fra starten.

UnoEuro er helt fremme i bussen på dette punkt, og du har sikkert et rigtig godt udgangspunkt med dem som udbyder.

WordPress med kun 1 klik

Med mindre du ikke har bedre at give dig til end at bruge 30-60 min. på en manuel installation af WordPress, så vil jeg klart anbefale at du benytter dig af en webhost som tilbyder.

UnoEuro tilbyder selvfølgelig også 1 klik installation af WordPress. Og faktisk stopper det ikke der. Ønsker du installation af andre Open Source systemer, så har du bl.a. også mulighed for 1 klik installation af Magento, Drupal, Joomla og Prestashop.

God sikkerhed og 99,99% oppetid

WordPress har de seneste år oplevet en stigende popularitet som platform til såvel blogging som til et decideret CMS. Den stigende popularitet har desværre også medført at antallet af hacking angreb er øget markant. Som udgangspunkt er det jo selvfølgelig en selv der er ansvarlig for indholdet på sit webhotel, men det skader ikke at webhotellet også bidrager med både vejledning samt det forebyggende arbejde der trods alt kan laves på selve webhotellet.

Igennem de år jeg har haft webhoteller hos UnoEuro har jeg kun oplevet 2 små nedbrud, og de fleste af de webhoteller jeg har hos dem har aldrig haft et eneste nedbrud. Ganske enkelt imponerede sammenlignet med hvad jeg har oplevet andre steder. Ingen nævnt – ingen glemt.

Lidt om UnoEuro webhoteller

Siden 2004, hvor UnoEuro blev grundlagt, har de arbejdet ud fra en målsætning der hedder at “velfungerende hosting ikke behøver at være hverken dyrt eller kompliceret”.

Hos UnoEuro behøver du ikke gå på kompromis med kvalitet eller service når du køber WordPress webhotel. (Det er i hvert fald min erfaring)

Selvom du vælger et ‘Bronze suite’ webhotel – som er deres billigste løsning – får du stadig et stabilt og velfungerende webhotel, med en høj ydeevne. Og prisen. Den ligger på kun 1,15 EUR pr. måned.

I mine øjne er der faktisk kun en enkelt bagside af medaljen. Hvis du hører til en af dem der foretrækker, at have et telefonnummer at ringe til – så får du desværre ikke denne mulighed hos UnoEuro. De har naturligvis support, og endda en god en af slagsen, der foregår gennem et ticket system eller via Twitter. De gange jeg har haft brug for hjælp, har der været hurtig, effektiv og venlig respons.

ET PAR ANDRE GODE ALTERNATIVER

Skal det ikke være UnoEuro, så får du her et par andre gode alternativer.

Hos ecs anbefaler vi UnoEuro (få rabatkode til UnoEuro her) til almindeligt brug af WordPress. Hvis du dog gerne vil kigge på alternativer til UnoEuro, så er her 3 rigtige gode bud.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt webhotel – optimal performance for WordPress

Med noget af det bedste teknologi på markedet – leverer cHosting ekstraordinært hurtige webhoteller – også til WordPress. Du kan faktisk opleve op til 40x hurtige hastigheder, hvis man sammenligner med tilsvarende webhoteller rent prismæssigt. Samtidig er cHostings Pro webhoteller helt forbedret til den belastning større sites og e-handel giver. Du får også udvidet backup funktion og stabilitet og funktionalitet i den absolutte top.

Super alternativ til UnoEuro, som dit WordPress webhotel. Du får stadig fremragende service, og med lidt højere hastighed på loadtider.

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 20 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 240 kr. inkl. moms.

meebox webhotel

MEEBOX

Stabilt webhotel med mulighed for varnish cache

meebox leverer nogle af markedets bedste og mest stabile webhoteller. e-c-s.dk anbefaler at du vælger et Pro webhotel fra meebox til din Joomla, hvis din hjemmeside/webshop er meget kompleks og du har rigtig mange besøgende. Dette er for at opnå den bedste ydeevne (varnish er inkluderet) samt mest stabile og sikre oplevelse.

Plads: 10 GB
Trafik: 25 GB
Support: Chat / E-mail

Pris: 9 kr. pr. md. det første år – 10 kr. pr. md. herefter (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 207 kr. inkl. moms.

Azehosting webhotel

Azehosting

Det billigste valg af webhotel

Azehosting.net er leveringsdygtige i stabile og gode webhoteller til alle behov. De har et hav af forskellige størrelser på webhoteller, hvilket gør at du kan bestille præcis efter det behov du har – og så kun betale for det.
Du kan få webhoteller helt ned til kun 3 kr. pr. md., men ecs anbefaler dog at du vælger (som minimum) webhotellet med 10 GB til 9 kr. pr. md. Det gør vi fordi, at fra 10GB og op efter, så er webhotellet hostet i Danmark, hvilket giver den bedste ydeevne.

Billigt og godt alternativ som WordPress webhotel.

Plads: 10 GB
Trafik: 30 GB
Support: E-mail

Pris: 9 kr. pr. md. (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 207 kr.

Lidt om WordPress

Som allerede nævnt i starten af denne artikel så er WordPress en meget populær platform til både hjemmesider og blogs, men faktisk er WordPress og i stigende grad en platform der tages med i overvejelserne i forbindelse med etablering af webshops.

Det der gør WordPress ekstremt stærkt og brugbart til så mange forskellige formål er dens simple brugergrænseoverflade og dens uendelig mange muligheder med plugins (eller udvidelser om du vil).

Der findes massevis af plugins til WordPress, de fleste er gratis men der er også nogle Pro versioner og særlige plugins der koster lidt. Men det er småpenge i forhold til hvad man kan komme til at betale hos større udviklingshuse. Samtidig er plugins super fleksible og der findes tusinder af freelance, der kan hjælpe dig med at lave special designede plugins som passer helt specifikt efter din behov og ønsker. I og med at der er så mange, der kan udarbejde plugins til WordPress så er prisen for udviklingen også relativ lav. Endvidere kan du vælge at få udviklet i udlandet, hvor priserne (særlig i udviklingslandene) er meget rimelige.

Du kan bruge Elance til at finde frem til freelancere der kan hjælpe dig med WordPress

WordPress webhotel – det bør du vælge!

Endnu en gang vil jeg gerne fremhæve UnoEuro. Du får virkelig meget WordPress webhotel for pengene, og du vil kunne ekspandere dit website eller din blog betydeligt med deres webhoteller.