Webhotel til Erhverv og virksomheder

Vi er forlængst nået den tid, hvor det er essentielt for alle virksomheder at have en hjemmeside, der udgør deres fundament for at kunne blive fundet online. Danskerne Googler – og er på internettet – som aldrig før, og mon ikke din virksomhed også bliver søgt efter?

Til at hoste din virksomheds hjemmeside har du brug for et webhotel til erhverv. Her på siden finder du et overblik over de parametre, som er mest væsentlige når du skal vurdere webhotel til erhverv.

Du bør være særlig opmærksom på,

  • Oppetid & Stabilitet – sørg for, at dit webhotel har en meget høj oppetid og at stabiliteten er helt i top.
  • Kundeservice og telefonsupport – overvej nøje om det er vigtigt for dig, at din webhost udbyder telefonsupport. De fleste billige webhoteller har ikke denne mulighed, og det er derfor vigtigt at gøre sig klart om det er noget man kan undvære.
  • Backup – sørg for, at din udbyder af webhotel til erhverv har backup som MINIMUM en gang i døgnet.

Giv dig god tid til at overveje disse tre parametre. Hos de fleste webhoteller finder du backup samt en høj grad af stabilitet. Særligt når det er webhoteller, der er udviklet som deciderede Erhvervs webhoteller.

Mere tvivlsomt kan det ofte være med kundeservice og telefonsupport. De fleste udbydere leverer en god eller nogenlunde service via e-mail, men ofte kan du støde ind i udbydere som ikke udbyder telefonsupport. Dette kan være meget væsentlige for nogle virksomheder! Læs evt. mere om dette på vores side om webhosting.