Simply rabatkode

SIMPLY RABATKODE

Brug rabatkoden til Simply og få op til 3 måneders helt gratis webhotel.

Simply hed tidligere UnoEuro

Spar 70% lige nu – kun 4,97 kr./md. (det første år)
Valideret // Anvendt 78 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabat
Få 25% rabat – 3 måneders gratis webhotel hos Simply
Valideret // Anvendt 158 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode
Få 20% rabat rabat hos Simply
Valideret // Anvendt 12 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Her kan du få din Simply rabatkode der virker – med garanti!

Her får du din Simply rabatkode, som du kan skrive i feltet kuponkode når du bestiller webhotel. Klik blot på “Få rabat” øverst på siden, så går du direkte til bestiling, hvor du det første år for kun 4,97 kr./md. – hvilket er vanvittigt billigt. Derefter får du stadig en god pris, da webhotel så koster 37,5 kr./md.

Simply er i dag en af de mest populære udbydere af domæner og webhoteller i markedet, og det er ikke uden grund. Simply forstår på perfekt vis, at levere et super godt produkt, som passer til fleste mindre og mellemstore websites, og samtidig levere god service – og hurtig og kvalificeret support.

Simply er i den grad en af de mest attraktive udbydere af webhoteller set i mine øjne. Jeg bruger dem selv på flere hjemmesider – og har generelt kun rosende ord til overs. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg kan tilbyde dig et rigtig godt tilbud, hvis du står og skal have bestilt et webhotel.

Bruger du rabatkoden (kuponkoden), som angivet nedenfor får du nemlig 3 måneders webhotel – kvit og frit.

Få rabatkode

PSSST!

Efter de 3 gratis måneder er det altså stadig en rigtig god pris du får hos Simply. Deres priser pr. måned starter nemlig fra kun fra 4,97 DKK, hvilket gør dem til at de billigere webhoteller i markedet.

ecs anbefaler Simply

DERFOR SKAL DU VÆLGE SIMPLY

Simply anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

Simply har eksisteret siden 2004 og arbejder i dag ud fra en målsætning der hedder at “velfungerende hosting ikke behøver at være hverken dyrt eller kompliceret”. Hos Simply får du webhoteller til en særdeles fornuftig pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Det er i hvert fald min erfaring.

Du kendte sikkert tidligere Simply, som UnoEuro. Det var nemlig navnet du møde inden marts 2020, hvor UnoEuro netop skiftede navn til Simply.

Jeg har selv valgt Simply til rigtig mange forskellige webprojekter, og ens for alle gange er at jeg altid har fået høj kvalitet til billig penge. Og så gør det jo bestemt ikke noget, at man oven i købet kan bruge rabatkoden er fra siden – og så får man en yderligere besparelse på sit køb.

Selvom du vælger et Basis webhotel – som er deres billigeste løsning – får du stadig et stabilt og velfungerende webhotel, med en høj ydeevne. Og prisen. Den ligger på kun 4,97 kr. pr. måned (det første år). Meget billigt, og oven i købet får du de første 3 måneder helt gratis hvis du gør brug af ovenstående Simply rabatkode.

I mine øjne er der faktisk kun en enkelt bagside af medaljen. Hvis du hører til en af dem der foretrækker, at have et telefonnummer at ringe til – så får du desværre ikke denne mulighed hos Simply . De har naturligvis support, og endda en god en af slagsen, der foregår gennem et ticket system eller via Twitter. De gange jeg har haft brug for hjælp, har der været hurtig, effektiv og venlig respons. Selve hjælpen foregår ved at man logger ind på sit betjeningspanel hos Simply, og derfra opretter man så nemt og enkelt en ticket. Og der er virkelig hurtig svar retur.

Som noget helt nyt hos Simply kan du nu opgradere dit Basis webhotel til et Standard, Pro eller Enterprise produkt. Med dette for du både masser af CPU hastighed og hukommelse – lige efter dit behov, og det gør at dit website kan tage et regulært kvantespring når det drejer sig om hastighed. Du får også det dobbelte mængde plads (fra 5 GB og op til 10 GB), men det er nok det der får de færreste til at opgradere. For ofte har man faktisk ikke behov for så meget plads på mindre webhoteller.

Og bedst af alt. Du får helt gratis din Simply rabatkode her på siden. Du skal blot klikke på knappen “Klik her for at se rabatkoden” øverst på siden.

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra Simply

Det er rigtig simpelt. Her er de 3 trin du skal igennem for at bruge din Simply rabatkode og få de 3 måneders gratis webhotel (25% rabat) fra Simply.

Skriv det ønskede domæne

Trin 1

Gå til rabatkoden og vælg dit domæne

Tryk på knappen lige her nedenfor og kopier derefter rabatkoden til din udklipsholder. Du kan også skrive den ned på et stykke papir. Vigtigt er, at du får den med videre. Du skal nemlig bruge den senere.

Efterfølgende bliver du viderestillet til Simply.com, hvor du så kan påbegynde din bestilling af webhotel. Her i første trin skal du sørge for, at får skrevet det domæne ind øverst på siden, som du ønsker skal være det primære domæne for det webhotel, som du skal bestille.

Tip: Du behøver ikke skrive endelse på dit domæne. Vil du eksempelvis gerne købe “minheltnyehjemmeside.dk”, så kan du bare nøjes med at skrive “minheltnyehjemmeside”. I trin 2 får du nemlig en hel oversigt over forskellige domæneendelser på det valgte, hvor du så kan se hvad der er ledigt lige nu.

Få rabatkode
Klik ud for det rigtige domæne for at påbegynde din bestilling

Trin 2

Vælg det rigtige domæne og tryk “Bestil”

Efter at du i trin 1 har skrevet dit domæne, så har Simply nu foretaget et søgning på det aktuelle domæner, og du kan nu se, hvilke domæner (med forskellige endelser), som er ledige eller optaget. Du kan således få et overblik over, hvordan ledigheden er omkring dit domæne for eksempelvis .dk, .se, .nu, .com og mange flere.

Her skal du således vælge det domæne, som du gerne vil tilknytte det webhotel som du er ved at bestille. Altså hvilke domæne skal man skrive for at gå til dit fremtidige website.

Hvis du allerede ejer dit domæne, men det ligger hos en anden udbyder end Sinply.com – så vil der stå optaget ud for det domæne, som du ønsker at tilknytte. Her skal du ligeledes blot trykke bestil, og så kan Simply hjælpe dig med at viderestille dit domæne ind til dem.

Vælg det ønskede produkt hos Siimply

Trin 3

Vælg webhotel

Her er det simpelt. Du skal blot trykke “Bestil webhotel”, og så er du videre i din bestilling af et Simply.com webhotel med rabat. Hvis du kun har brug for at reservere/købe domænet lige nu, så kan du bare vælge domæne i stedet – men bemærk at simply rabatkoden ikke virker her. Den giver dig nemlig “kun” rabat på webhotel.

Skriv rabatkoden i feltet kuponkode

Trin 4

Bekræft dit domæne

Her skal du bekræfte, at det er det helt rigtige domæne, som der er valgt til det webhotel, som du er ved at bestille. Dette er sidste bekræftelses-trin inden du skal begynde, at taste din oplysninger (og rabatkode) – så det er vigtigt, at du her (samt i forrige trin) får valgt det helt rigtige produkt og det helt rigtige domæne, så du ikke får bestilt noget forkert.

Skriv rabatkoden i feltet kuponkode

Trin 5

Indtast din rabatkode i kuponkode feltet til simply her

Så er det blevet tid. Tid til at indsætte din simply rabatkode og få din rabat på hele 35%. Du skriver eller indsætter blot den rabatkode / kuponkode, som du fik i trin 1 i feltet der her hedder “kuponkode (valgfrit)”.

Sørg for at skrive kuponkoden helt nøjagtigt, og sørg også for at der ikke er indsat et mellemrum for meget i slutningen eller starten af kuponkoden.

Tillykke rabatkoden er skrevet korrekt ind i kuponkode feltet

Trin 6

Tillykke. Du har nu fået rabatten og kan færdiggøre din bestilling.

Når du klikker dit væk fra kuponkode feltet vil du straks kunne se, at din rabat er blevet tilføjet til din bestilling. Du har nu fået 3 måneders helt gratis webhotel hos simply, som det fremgår. Tillykke.

Nu skal du blot færdiggøre din bestilling – start med at udfyld alle felterne – og gør den så færdig.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til Simply rabatkoden

Skal du bestille dit webhotel hos Simply, så husk nu for alt i verden at få din rabat på 3 gratis måneder. Så for en god ordens skyld så gentager vi lige vejledningen til, hvordan du får din rabat.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne Simply rabatkode.

Lige nu får du både 50% rabat på dit første år og samtidig også 3 måneders gratis webhotel med rabatkoden. Så skynd dig at slå til.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så dukker din rabatkode automatisk frem i stedet for knappen. Simplys hjemmeside åbner dog også i en ny fane/nyt vindue, så du skal lige være opmærksom på at komme tilbage til denne side igen efter du har trykket på knappen. Du skal altså ikke bekymre dig om, at du forsvinder væk her fra siden – hvis du nu har brug for at læse mere.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan bruger du kuponkoden:

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – hvorefter din Simply rabatkode bliver synlig (åbner desuden Simply.com – den kan du evt. lukke ned, hvis du allerede har en bestilling kørende i et andet vindue)
  2. I det trin hvor du skal betale angiver du rabatkoden / kuponkoden som vist ovenfor.
  3. Vupti! Rabatkoden er aktiveret og du har fået 3 måneders gratis webhotel. Husk at rabatten kun gælder for nye kunder hos Simply.

Hvad findes der af alternativer til Simply?

Hvis nu ikke at Simplys Bronze webhotel matcher dine behov og forventninger, så er der heldigvis stadig en række andre muligheder. Faktisk har Simply 4 forskellige produkter, hvoraf de 3 er webhoteller med forskellige mængder diskplads – og den sidste er en såkaldt VPS. VPS står for Vitual Private Server, og her for du adgang til din helt egen server, så du selv kan opsætte og konfigurere efter dine behov.

Bemærk dog, at der ved en VPS følger en del ansvar, idet du pludselige er “herre i eget hus”. Du skal altså selv stå for teknikken og sikkerheden, hvorfor en VPS primært er tiltænkt avancerede brugere.

Kigger vi udover Simply, så findes der naturligvis også en række andre udbydere af webhoteller. På denne side kan du få et overblik over de mest interessante, og du kan se specifikationer om de enkelte, så du kan træffe det korrekte valg i forhold til dit behov og dine forventninger.

Jeg vil dog (næsten) til enhver tid anbefale Simply. Mine erfaringer med dem er rigtig gode, og hele deres tilgang er meget pragmatisk og løsningsorienteret.

Dog kan der være tilfælde, hvor du skal hoste et meget stort site eller eksempelvis en større webshop såsom en Magento webshop, Prestashop eller lignende – så kan det være en god idé at afsøge markedet for alternativer, som giver en endnu bedre performance. Men for de flestes vedkommende er Simply et rigtig godt valg.

Simply kalder det kuponkode

Det er vigtigt lige at bemærke her til sidst at Simply selv kalder det som jeg kalder rabatkoden her i dette indlæg – for kuponkode. Så når vi nævner Simply rabatkode her på siden, så kan dette oversættes direkte til Simply kuponkode. Du vil derfor støde på dette når du skal bruge kuponkoden i deres bestillingsprocess. Lille detalje – men det kan måske godt skabe lidt forvirring hos nogen.

Rabatkoden gælder i 2021 og 2022

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en Simply rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2021 – og faktisk også i 2021, 2022 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får dine 3 mdr. gratis webhotel, så får jeg en enkelt md. Men lidt har jo også ret :-)

Simplys produkter; Hvilke er omfattet af rabatkoden

Simply har flere forskellige produkter på hylderne indenfor hosting og webhoteller. Men rabatkoden, som du får her på siden gælder desværre ikke til dem alle sammen. Her gennemgås Simplys produkter én for én, og her vil det også være angivet om produktet er omfattet af rabatkoden.

Simply – Kun domæne

Her bestiller du dit domæne igennem Simply. Du får ikke noget plads til opbevaring, altså intet webhotel. Til gengæld får du adgang til Simplys ganske fortrinlige og meget brugervenlig DNS håndtering.

Er ikke omfattet af rabatkoden.

Simply Basis

Her får du både domæne og webhotel. Du får ialt 10 GB plads hos Simply. Derudover er der selvfølgelig en masse features. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

Simply Standard

I Simply Standard får du ligesom Bronze også både domæne og webhotel. Til gengæld får du lidt mere plads på dit webhotel, da denne som standard kommer med  ialt 20 GB plads. Derudover er der 2 CPU kerner og 1024 MB hukommelse., Derudover er der selvfølgelig en masse features, men disse er overordnet helt ens med Basis. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

Simply Pro

I Simplys top-webhotel får du endnu plads end både Basis og Standard. Her får du leveret et webhotel med hele 100 GB plads, så der skulle være nok plads til det meste. Derudover er features og funktionalitet igen det samme som Basis og Standard, men her får du 3 stk. CPU kerner, hvilket giver dit et langt hurtigere webhotel. Desuden får du hele 1536 MB hukommelse. Du får selvfølgelig også domæne med i Pro. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

Simply Enterprise

Hvis dit website er på Enterprise niveau, så kan du også få det hostet hos Simply. Her får du det absolutte top produkt fra Simply, hvor der er masser af saft og kraft for pengene.

Her får du hele 200 GB plads, så er rigeligt at boltre sig på. Derudover får du hele 2048 MB hukommelse og 4 CPU kerner. Så frygt ikke får, at du går ned på udstyr. Dette kan klare selv hele store setups.

Du får selvfølgelig også domæne med i Enterprise. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

Få fingre i rabatkoden her – og få 3 mdr. gratis webhotel

Få rabatkode

Bruger du WordPress? – Så er Simply som skræddersyet

Hvis du bruger WordPress til dit website, så er Simply som skræddersyet. Simply passer perfekt, og leveres i præcis de indstillinger som gør din WordPress installation ekstra god.

I forhold til at få installeret din WordPress på webhotellet, så kan det heller ikke gøres meget nemmere. I administrationpanelet, der hører med til dit UnoEuro webhotel, har du direkte adgang til det der kaldes 1-klik installation. Det vitterligt, installation med et klik. Du skal bare gå til menupunktet, vælge WordPress (eller et af de mange andre systemer der er tilgængeligt) og efter et par ganske få indstillinger, så er din WordPress installation allerede i gang.

Nyhed: Meebox er nu en del af UnoEuro

I starten af 2017 har UnoEuro købt Meebox. Det betyder, at alle de kunder som tidligere var hos meebox – bliver flyttet over og bliver en del af UnoEuro.

Alle dem som var hos meebox før, kommer således til at blive konverteret over til et tilsvarende UnoEuro produkt.

Ofte stillede spørgsmål

Rabatkoden gives væk af Simply, og du kan nemt og helt gratis benytte dig af den så du kan få 25% rabat. UnoEuro giver selvfølgelig rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe webhotellet hos dem :-)

Derudover skal du selvfølgelig også vide, at når du får de 3 måneders helt gratis webhotel – så får jeg 1 gratis måned. Så lidt får jeg også ud af, at du benytter denne Simply rabatkode.

Det helt kort svar er: Nej det kan du desværre ikke.

Denne rabatkode gælder desværre kun nye kunder hos Simply, så derfor er det desværre ikke muligt at benytte rabatkoden såfremt du allerede er registreret kunde hos Simply.

Yes det er de. UnoEuro har altid været fysisk placeret i Danmark – nærmere bestemt i Skanderborg. Forretningen foregår dog 100% online, så alt du oplever hos UnoEuro er gennem de digitale kanaler.

Et alternativ til din Simply rabatkode

Skulle du ikke være interesseret i, at få dit webhotel hos Simply. Ja, så findes der selvfølgelig også en lang række andre interessante udbydere på markedet.

ecs anbefaler Surftown som alternativ

Skulle du være på jagt efter et alternativ for Simply, så anbefaler ecs at du kigger mod Surftown. Faktisk får du lige nu webhotel til 0 kr. i helt år hos Surftown.

Lyder det interessant? Find rabatkode til Surftown her