ScanNet logo

SCANNET RABATKODE

Brug rabatkoden til ScanNet og få 30 dages helt gratis webhotel.

30 dages gratis Webhotel hos ScanNet
Valideret // Anvendt 34 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode
30 dages gratis Webshop hos ScanNet
Valideret // Anvendt 14 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Få 30 dages gratis webhotel eller webshop hos ScanNet

Få den bedste start når du køber webhotel eller webshop hos ScanNet. ScanNet leverer højtydende løsninger, så du kan komme på nettet.

Med denne ScanNet rabatkode, så får du fingrene i 30 dages helt gratis webhotel eller webshop hos ScanNet. Når du kommer ind på ScanNet via knappen nedenfor, så skal du blot scrolle ned til sektionen der hedder “Start dit webhotel helt gratis”. Den er netop her du får 30 dage helt gratis webhotel eller webshop, og det er faktisk ganske uforpligtende. For at komme i gang behøver du ikke engang have dit betalingskort eller kreditkort op ad lommen.

I de 30 dage har du selvfølgelig mulighed for at installere dit ønskede CMS, som fx WordPress via ScanNets One Click Installer. Du kan selvfølgelig også begynde, at  lægge filer op med FTP. Når du er klar, eller efter de 30 dage, kan du nemt aktivere og lancere dit webhotel.

ScanNet hoster i dag rigtig mange større websites, og ScanNet er da også klart en udbyder du bør kigge efter, hvis du sidder med et middelstort eller større website, og skal online. Eller også, at du vægter support meget højt. ScanNet har nemlig telefonisk support alle hverdage fra 7:00 til 19:00. Det giver dig en ekstra tryghed, så der ikke blot er nogen at skrive til – her er der også nogen at snakke med.

Husk, at få dine 30 dage gratis med Webhotel eller Webshop hos ScanNet – du kan blot klikke på knappen herunder, og så er du klar til at få rabatten.

ecs anbefaler ScanNet
Få rabatkode

DERFOR SKAL DU VÆLGE SCANNET

Her får svaret. Derfor skal du vælge webhotel eller webshop hos ScanNet.

ScanNet er blandt Danmarks første udbydere af webhoteller og hosting. ScanNet er en dansk IT-servicevirksomhed, der siden 1995 har beskæftiget sig med Internet, drift og udvikling. Og når vi så snakker produkter, så arbejder ScanNet blandt andet med disse produktområder; kommerciel webhosting og webhoteller, serverhosting, domæneregistrering, webshop-systemer, betalingsløsninger, website systemer (CMS), ERP-integration, databaseløsninger samt IT-outsourcing.

Driften af de servere som ScanNet bruger til deres webhoteller og webshops foregår i Danmark. De er placeret i specialindrettede serverrum, som er tyverisikrede og udstyret med brandhæmmende inergénanlæg. Alle servere er strømsvigtsikrede med UPS samt nødstrømsgenerator. Der køres backup på alle interne servere og serverne overvåges 24 timer i døgnet, hvilket sikrer en oppetid på over 99%.

Uanset hvilket produkt du vælger indenfor webhosting, så får du de 30 dages gratis webhosting med denne ScanNet rabatkode.

Med ScanNet får du support i absolut særklasse. De prioriterer i den grad at levere en service med stabilitet og effektivitet. Hos ScanNet bestemmer du helt selv, hvordan du ønsker din support. Foretrækker du at snakke med nogle i telefonen, så ringer du bare til ScanNets support, der er åbent alle hverdage fra 7:00 til 19:00. Så i stedet for, at bekymre dig om teknik – og sætte dig ind i ting omkring dit webhotel eller din webshop, så kan du fokusere på det der er vigtigst – at drive dit website, din forretning og/eller din webshop. Du kan selvfølgelig også fange ScanNets support på chat og mail.

ScanNet er en del af team.blue, én af Europas førende udbydere af digitale værktøjer.

Og bedst af alt. Du får helt gratis din ScanNet rabatkode ved at følge linket her på siden. Så er du godt i gang med, at få dine 30 dages gratis webhotel med ScanNet.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til ScanNet rabatkoden

Skal du bestille dit webhotel hos ScanNet, så husk nu for alt i verden at få din rabat på de 30 dage. Så for en god ordens skyld så gentager vi lige vejledningen til, hvordan du får din rabat.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne ScanNet rabatkode.

Det er jo altså 30 dages gratis webhotel eller webshop, som du kan få hos ScanNet.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så skal du bare følge linket videre til Scannet. Hvis du vil have fingrene i et webhotel, så skal du lige scrolle lidt ned på siden (vælg ikke oppe. hvor du skal købe – for så får du nemlig ikke de 30 dages gratis). Vælg i stedet knappen, hvor der står “Prøv gratis i 30 dage”. Så er du i gang!

Skal du have de 30 dages gratis webshop, så skal du bare vælge “Webshop” i menuen og der får du helt automatisk de 30 dages gratis og uforpligtende.

Få rabatkode

Hvad findes der af alternativer til ScanNet?

Hvis nu ikke lige det skal være ScanNet, hvad er der så af andre løsninger derude. Skal du have et webhotel af høj kvalitet med mindre fokus på pris, så kan du finde en liste over vores anbefalinger til de bedste webhoteller

Har du derimod et mindre website eller blog, og mere leder efter en billig løsning – så vil vi her hos ecs klart anbefale dig Simply.com – få en rabatkode her. Vil du have flere valgmuligheder og se sammenligninger, så kig forbi vores side over billige webhoteller.

ScanNet giver rabatten – kald den hvad du vil; kuponkode, rabatkode, rabatkupon

Det er ScanNet der giver rabatten – og kært barn har mange navne – så uanset om det er en kuponkode, en rabatkupon eller rabatkode – så er det lige her du får fingrene i den.

Rabatkoden gælder i 2020 og 2021

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en ScanNet rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2020 – og faktisk formentlig også i 2021, 2022 og fremefter.

Disclaimer: Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud. Links her på siden er dog sponsorerede links, så det vil sige, at ecs får en affiliateprovision når du køber igennem os. Det er ikke noget, der koster dig noget. 

ScanNet produkter; Hvilke er omfattet af rabatkoden

ScanNet har en hel portefølge af forskellige produkter, og der faktisk en rigtig stor del af dem der er indbefattet i tilbuddet på ScanNet rabatkoden.

ScanNet – Webhotel

Uanset hvilket webhotel, som du er interesseret i hos ScanNet så fungerer rabatten og rabatkoden til denne. Så uanset om du er til deres dyreste eller billigeste webhotel, så får du de 30 dage gratis.

Hosted CMS

Vælger du ScanNets hosted CMS løsning gælder rabatkoden også. ScanNet hosted CMS er en smart og enkel løsning til dig uden kendskab til webdesign og kode. Du bruger bare ScanNets smarte website builder og gennem templates får du super flotte hjemmesider.

Webshop

Du får selvfølgelig også rabatten når du vælger et webhotel hos ScanNet. Her kommer du hurtig i gang med den webshop, som du altid har ønsket dig – og du kan gøre det i ro og mag, for de første 30 dage skal du ikke betale noget.

Betalingsløsning

Bygger du din webshop hos ScanNet, så kan du over ScanNets egen betalingsløsning, som er nem at integrere på din webshhop. Her får du også 30 dages gratis prøveperioede.

 

Få fingre i rabatkoden her – og få 30 dages gratis prøveperiode. Uden forpligtelser.

Få rabatkode

Ofte stillede spørgsmål

Rabatten gives væk af ScanNet, og du kan nemt og helt gratis benytte dig af den så du kan få 30 dages gratis webhotel eller webshop. ScanNet giver selvfølgelig rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe webhotellet eller webshoppen hos dem :-)

Yes det er de. ScanNet har altid været fysisk placeret i Danmark – nærmere bestemt i Skanderborg.