One.com Rabatkode

ONE.COM RABATKODE

Brug rabatkoden til One.com og få 50% rabat på webhotel.

Få 50% rabat på webhotel hos One.com
Valideret // Anvendt 61 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode
Få 30% rabat på køb af domæne
Valideret // Anvendt 16 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Her kan du få din One.com rabatkode der virker – med garanti!

Her kommer du i gang på den bedst tænkelige måde hos one.com. Med denne rabatkode får du nemlig hele 50% i rabat når du køber webhotel hos one.com – og det er uanset, hvilken af deres webhoteller som du køber.

Denne One.com rabatkode er således valideret og det er garanteret at den virker. – Faktisk er det tilmed lavet så nemt, så rabatkoden automatisk er lagt ind, når du går gennem linket (Tryk på knappen her nedenfor). Således skal du ikke gøre andet end at trykke dig videre til one.com her fra siden.

One.com er en af de mest populære udbydere af billig webhosting på markedet. One.com har eksisteret i rigtig mange år, og det er af god grund. De leverer nemlig stabile, sikre og hurtige webhoteller,

Udover gode produkter, så leverer one.com også god support. Du kan fange dem 24/7 på enten livechat eller e-mail. Derudover så har de også et rigtig godt helpcenter, hvor du kan finde svar på mange af de mest hyppige spørgsmål.

Husk at bruge din rabatkode. Du får fingrene i den ved at klikke på knappen nedenfor. Den giver dig 50% i rabat på webhotel hos one.com.

PSSST!
Efter du har fået 50% på det første år hos one.com, så er det altså stadig en yderst fornuftig pris, som du kan få efterfølgende. One.com har nemlig webhoteller, der koster fra kun 19 DKK pr. md. Det gør klart dem til et af de billigere webhoteller i markedet.

Få rabatkode

one.com anmeldelse

One.com anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

One.com blev etableret helt tilbage i 2002. Dengang hed det B-one. Sidenhen er de så skiftet navn til det de hedder i dag, nemlig One.com. De har i dag mere end 1,5 mio. kunder i 149 forskellige lande. Derudover har one.com mere end 270 medarbejder, der alle arbejder for, at du får den bedst tænkelige oplevelse når du køber webhotel til hosting.

Jeg har også selv haft webhotel hos one.com, og generelt var min oplevelse, at det er et solidt og godt produkt – og samtidig at de har en rigtig god support, som sidder klar til at hjælpe med alle mulige forskellige udfordringer. Bemærk dog, at hvis du gerne vil have mulighed for at komme i telefonisk kontakt med din webhotel udbyder, så skal du ikke vælge one.com. Her har du nemlig ikke denne mulighed.

Når du vælger hvilket webhotel du skal have hos one.com, så skal du lige være opmærksom på dit behov. Hvis du eksempelvis vælger deres billigste produkt “Begynder”; Der får du en rigtig billig pris, men samtidig får du eksempelvis ikke adgang til deres “1 klik installation”, der gør at du eksempelvis kan installere wordpress eller andre CMS eller webshop systemer med blot et klik. Det skal i stedet gøres manuelt. Men hvis du i stedet vælger produktet “Explorer”, så får du faktisk denne mulig inkluderet (udover at du også får et hurtigere webhotel, da specifikationerne er bedre).

Vi anbefaler klart, at du som minimum vælger produktet “Explorer”, når du køber webhotel hos one.com.

Og bedst af alt. Du får helt gratis din one.com rabatkode her på siden. Du skal blot klikke på knappen “Få rabatkode” øverst på siden.

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra one.com

Det er rigtig simpelt. Her er de 2 trin du skal igennem for at bruge din one.com rabatkode og få de 50% rabat på webhotel fra one.com.

Start med at klikke på knappen for at benytte rabatkoden

Trin 1

Klik på “Få rabatkode” øverst på siden

Det er super simpelt at komme i gang med rabatkoden fra one.com. Det første du skal gøre er, at trykke på knappen “Få rabatkode” øverst her på siden. Herefter bliver du viderestillet til en midlertidig side, der automatisk vil opdatere efter nogle sekunder. Hvis du ikke vil vente på det, så kan du bare klikke dig videre med det samme.

Få rabatkode
Så er rabatkoden aktiveret på one.com

Trin 2

Voíla – nu er rabatkoden aktiveret på one.com

Så er det overstået. Rabatten er nu automatisk tilføjet – og rabatkoden er aktiveret. Det sker helt automatisk når du går igennem linket her fra ecs.

Du kan nu gå i gang med, at jagte dit næste webhotel. Du kommer i gang under menupunktet “Produkter” -> “Webhotel”.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til one.com rabatkoden

Står du og skal bestille et webhotel eller domæne hos one.com, så husk nu at få rabatten med. Det er super simpelt. Du skal ikke gøre andet end at klikke på knappen nedenfor, og så tilføjes din one.com rabatkode helt automatisk, og du får dine 50% i rabat på dit webhotel.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne one.com rabatkode.

Det er jo altså hele 50% du kan spare hos one.com.

Få rabatkode

Hvad findes der af alternativer til one.com?

Hvis nu ikke at one.com matcher dine behov og forventninger, så finder der rigtig mange andre gode muligheder. Hvis det er et billig webhosting, som du leder efter så anbefaler ecs klart Simply med rabatkode, som det foretrukne. Der kan du nemlig få 3 måneders gratis webhotel med deres rabatkode.

Kigger vi udover one.com og Simply, så findes der naturligvis også en række andre udbydere af webhoteller. På denne side med billige webhoteller kan du få et overblik over de mest interessante, og du kan se specifikationer om de enkelte, så du kan træffe det korrekte valg i forhold til dit behov og dine forventninger.

Jeg vil dog (næsten) til enhver tid anbefale Simply. Mine erfaringer med dem er rigtig gode, og hele deres tilgang er meget pragmatisk og løsningsorienteret.

Dog kan der være tilfælde, hvor du skal hoste et meget stort site eller eksempelvis en større webshop såsom en Magento webshop, Prestashop eller lignende – så kan det være en god idé at afsøge markedet for alternativer, som giver en endnu bedre performance. Men for de flestes vedkommende er Simply et rigtig godt valg.

Rabatkoden gælder i 2020 og 2021

Du er kommet til det rette. Du behøver ikke lede længere for at finde en one.com rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2020 – og formentlig er den det også i 2021, 2022 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Rabatkoden fra one.com er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud. Links her på siden er dog sponsorerede links, så det vil sige, at ecs får en affiliateprovision når du køber igennem os. Det er ikke noget, der koster dig noget.

Ofte stillede spørgsmål

Rabatkoden gives væk af one.com, og du kan nemt og helt gratis benytte dig af den så du kan få 50% rabat. one. giver selvfølgelig rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe webhotellet hos dem :-)

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte.

Links her på siden er dog sponsorerede links, så det vil sige, at ecs får en affiliateprovision når du køber igennem os. Det er ikke noget, der koster dig noget.

Både og. one.com har et kontor i Danmark, men deres hovedkontor ligger i Sverige.

Et alternativ til din UnoEuro rabatkode

Skulle du ikke være interesseret i, at få dit webhotel hos UnoEuro. Ja, så findes der selvfølgelig også en lang række andre interessante udbydere på markedet.

ecs anbefaler Surftown som alternativ

Skulle du være på jagt efter et alternativ for UnoEuro, så anbefaler ecs at du kigger mod Surftown. Faktisk får du lige nu webhotel til 0 kr. i helt år hos Surftown.

Lyder det interessant? Find rabatkode til Surftown her