Nordic Way rabatkode

NORDICWAY RABATKODE

Brug rabatkoden til Nordicway og få 67% i rabat på webhotel.

Få 67% rabat på webhotel hos Nordicway
Valideret // Anvendt 76 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode
Bestil uden rabat hos Nordicway
Valideret // Anvendt 11 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Få din rabat på hele 67% hos Nordicway webhoteller her – virker med garanti!

Der er masser af penge, at spare på webhoteller hos den danske udbyder Nordicway. Brug rabatkoden her på siden, og få hele 67% i rabat.

Nordicway er en af de nyere spillere på markedet for webhoteller og webhosting i Danmark, men det betyder bestemt ikke at du ikke skal kigge deres vej. Du får høj kvalitet, dansk support 24/7 og selvfølgelig et webhotel der er spækket med gode features. Passer perfekt til små og mellemstore websites!

Her får du virkelig et billigt webhotel. Nordicway er helt klart blandt de billigste på markedet – og også ganske attraktive og populære. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg kan tilbyde dig et rigtig godt tilbud, hvis du står og skal have bestilt et webhotel.

Bruger du rabatkoden (kuponkoden) her på siden, så er du godt i gang med at få dine 67% i rabat på webhotel – kvit og frit.

Få rabatkode

PSSST!
Med den gode rabat får du altså webhotel til kun 9,5 kr. pr. måned det første år hos Nordicway. Herefter koster det 29 kr. pr. måned, hvilket i den grad også er en fornuftig pris.

ecs anbefaler Nordicway

DERFOR SKAL DU VÆLGE NORDICWAY

Nordicway anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

Nordicway er et dansk hostingselskab, der tilbyder webhoteller og domæner, med hovedkontor i Aarhus. Hos Nordicway får du simple hostingløsninger, som alle kan forstå, også selvom man aldrig har arbejdet med hjemmesider og webhoteller før – og samtidig til yderst fornuftige priser.

En af de ting, der er særligt stor fokus på hos Nordicway er deres support. Her får du nemlig support, der er personlig og helt nede på jorden – så alle kan være med. De producerer løbende videoguides til de mest brugte og efterspurgte funktioner på deres webhoteller, så der også er mulighed for selvhjælp.

Nordicway drives af stifterne Michael Storm og Thomas Iversen samt et mindre team af supportere og en serveransvarlig.

Hos Nordicway har de gjort det nemt og simpelt at vælge webhotel. De har nemlig “kun” et type webhotel. Med dette webhotel får du nemlig alt, som du har behov for for at lave din egen hjemmeside, blog eller webshop. Deres webhotel, der hedder PLUS+, indeholder masser af plads, ubegrænset domænepladser, ubegrænset trafik, og det er perfekt til f.eks. at køre en WordPress-hjemmeside. Webhotellet har alle de funktioner og muligheder, du kunne ønske dig, heriblandt SSL certifikat, daglig backup, virusscan og masser af email muligheder.

Og bedst af alt. Du får sparer hele 67% på webhotel, på dit første år hos Nordicway. Du skal blot klikke på knappen “Se rabatkode” øverst på siden.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til Nordicway rabatkoden

Skal du bestille dit webhotel hos Nordicway, så husk nu for alt i verden at få din rabat på hele 67%. Så for en god ordens skyld så gentager vi lige vejledningen til, hvordan du får din rabat.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne Nordicway rabatkode.

Det er jo altså hele 67% du kan spare hos UnoEuro.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så dukker kommer du automatisk videre til Nordicway, hvor din rabat vil fremgå.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan bruger du kuponkoden:

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – hvorefter din Nordicway rabat faktisk automatisk vil fremgå af nordicway.dk – du bliver nemlig viderestillet til dette website.
  2. Her går du faktisk bare i gang med at bestille for så er rabatten allerede fratrukket det samlede beløb, og du vil kunne se at du sparer hele 67% det første år.

Hvad findes der af alternativer til Nordicway?

Kigger vi udover Nordicway, så findes der naturligvis også en række andre udbydere af webhoteller. På denne side kan du få et overblik over de mest interessante, og du kan se specifikationer om de enkelte, så du kan træffe det korrekte valg i forhold til dit behov og dine forventninger.

Men skal vi fremhæve et, så vil vi helt klart fremhæve Simply webhoteller. Dem skulle du tage at kigge nærmere på, og du kan få en rabatkode til Simply lige her.

Dog kan der være tilfælde, hvor du skal hoste et meget stort site eller eksempelvis en større webshop såsom en Magento webshop, Prestashop eller lignende – så kan det være en god idé at afsøge markedet for alternativer, som giver en endnu bedre performance. Men for de flestes vedkommende er UnoEuro et rigtig godt valg.

Rabatkoden gælder i 2020 og 2021

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en Nordicway rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2020 – og faktisk også i 2021, 2022 og fremefter.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får din rabat, og vi har henvist dig til Nordicway, så får vi også udbetalt en affiliate provision :-)

Få fingre i rabatten her – og få 67% i rabat på dit webhotel

Få rabatkode

Bruger du WordPress? – Så er Nordicway som skræddersyet

Hvis du bruger WordPress til dit website, så er Nordicway som skræddersyet. UnoEuro passer perfekt, og leveres i præcis de indstillinger som gør din WordPress installation ekstra god.

I forhold til at få installeret din WordPress på webhotellet, så kan det heller ikke gøres meget nemmere. I administrationpanelet, der hører med til dit UnoEuro webhotel, har du direkte adgang til det der kaldes 1-klik installation. Det vitterligt, installation med et klik. Du skal bare gå til menupunktet, vælge WordPress (eller et af de mange andre systemer der er tilgængeligt) og efter et par ganske få indstillinger, så er din WordPress installation allerede i gang.

Derudover har du faktisk udvidet WordPress setup på dit webhotel hos Nordicway. Så udover at du har support på dit webhotel, så hjælper Nordicway dig faktisk også gerne med support på din WordPress hjemmeside eller gblog.

Ofte stillede spørgsmål

Rabatkoden gives væk af Noridway, og du kan nemt og helt gratis benytte dig af den så du kan få 67% rabat. UnoEuro giver selvfølgelig rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe webhotellet hos dem :-)

Derudover skal du selvfølgelig også vide, at når du får de 67% i rabat på webhotel – så får jeg et affilliate provision fra Nordicway. Så lidt får jeg også ud af, at du benytter denne Nordicway rabatkode.

Det helt kort svar er: Ja, du får 67% i rabat på alle nye webhoteller PLUS+ hos Nordicway

Yes det er de. Nordic har altid været fysisk placeret i Danmark – nærmere bestemt nær Aarhus. Forretningen foregår dog 100% online, så alt du oplever hos Nordicway er gennem de digitale kanaler.