Meebox rabatkode

MEEBOX RABATKODE

Få 30% rabat på webhotel hos Meebox

NYHED: Meebox er blevet opkøbt at UnoEuro. Du kan få rabatkode til UnoEuro nedenfor.

Få rabatkode

Få din Meebox rabatkode her

Her får du din Meebox rabatkode, som du kan skrive i feltet rabatkode når du webhotel.

Spar penge når du handler webhotel hos meebox. Her får du en rabatkode til meebox.net, så du får hele 30% i rabat på dit køb.

Meebox er helt klart blandt de foretrukne webhoteller på det danske marked, og her får du en rabatkode så du kan spare på dit køb.

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra Meebox

Det er lige til at gå til. Trin-for-trin, sådan får du de 30% rabat

1

Tryk på knappen lige her nedenfor – hvorefter rabatkoden bliver synlig (åbner desuden meebox.net – den kan du evt. lukke ned, hvis du allerede har en bestilling kørende i et andet vindue).

Når du har klikket på knappen vil rabatkoden straks efter blive synlig – og du vil blive viderestillet til meebox.net.

Få rabatkode

2

Hos meebox skal du vælge det webhotel produkt der passer bedst til dig. Hernæst skal du vælge, hvilket domæne du vil tilknytte – du kan selv bestemme om du vil købe et nyt domæne eller om du vil tilknytte et domæne du allerede har.

Efter du har valgt domæne får du en oversigt over din bestilling. Det er i dette trin du skal indtaste rabatkoden. I feltet kuponkode indtaster du blot den rabatkode, som har fået her på siden – og så tilføjes rabatten automatisk herefter.

Der er en ting du dog skal være særlig opmærksom på. Fra tid til anden kører meebox selv nogle kampagner, hvor du kan spare penge på dit webhotel. Derfor vil du nogen gange opleve, at feltet kuponkode ikke er tilgængelig og der i stedet står noget i den bestilling omkring Rabat.

Hvis denne rabat er større end de 30% du kan få her på ecs, så skal du selvfølgelig blot bibeholde den rabat – og så kan du desværre ikke tilføje rabatkoden.
Er rabatten derimod mindre end de 30% du kan få her. Så skal du blot fjerne den rabat der allerede er der (tryk på skraldespandsikonet) og dernæst kommer kuponkode feltet frem, hvor du så kan indtaste den rabatkode du får her på siden.

3

Når du har gennemført trin 1 og trin 2, så er der egentlig bare tilbage at du skal have gennemført din bestilling. Rabatten er blevet tilføjet din bestilling – og du har fået 30% rabat på dit webhotel.

DERFOR SKAL DU VÆLGE MEEBOX

Hos meebox får du rigtig meget webhotel for pengene

Meebox.net er helt klart blandt de foretrukne webhoteller i Danmark. Meebox leverer en solid kvalitet, og nogle rigtig gode produkter. Deres webhoteller er stabile, de har god support og priserne er også helt klart konkurrence-dygtige.

Du får adgang til et webhotel i absolut højeste klasse, både hvad angår stabilitet, ydeevne og features. Her er alt hvad du har brug for, og du kan eventuelt starte ud med et almindeligt webhotel og så henadvejen opgradere til et professionelt webhotel.

Alle de ting du forventer af et webhotel, dem sørger meebox for at levere til fulde. Du har selvfølgelig daglig backup af alt på dit webhotel. Du har super god oppetid – oppe omkring 99,9%. Og du har naturligvis lynhurtige svartider, så dine besøgende ikke behøver at vente laaang tid på at din hjemmeside loader.

Og alt dette får du nu med hele 30% rabat, hvis du sørger for at bruge den meebox rabatkode som er her på siden.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Rabatkoden er testet i 2016

Skal du bestille dit webhotel hos meebox, så husk nu for alt i verden at få din rabat med på hele 30%. Det er virkelig mange penge at spare på webhotel, og faktisk er det den største rabatkode vi tilbyder blandt alle udbyderne her på ecs.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så dukker din rabatkode automatisk frem i stedet for knappen. Meebox hjemmeside åbner dog også i en ny fane/nyt vindue, så du skal lige være opmærksom på at komme tilbage til denne side igen efter du har trykket på knappen.

Rabatkoden er testet her i 2016, og virker derfor stadig.

Tilbage til meebox rabatkoden

Skal du bestille dit webhotel hos meebox, så sørg for at huske at få din rabat med. Husk, at du med den meebox rabatkode som du får her på siden, får hele 30% rabat på din køb!

– Det eneste du skal gøre er, at klikke på den grønne knap lige nedenfor, så kommer rabatkoden frem – og så skal du bare indtaste denne i feltet rabatkode når du køber dit webhotel hos meebox.

Få rabatkode

Meebox kalder det også kuponkode

Når vi her på siden omtaler rabatten som en rabatkode, så svarer det egentlig til kuponkode. Hos meebox kalder de nemlig det for kuponkode, så du skal ikke lade dig forvirre over de to begreber. Det er helt og aldeles det samme.

I feltet hvor du skal indtaste det vi på ecs kalder en rabatkode, der er feltet navngivet som kuponkode hos meebox.

Meebox webhotel – disse kan du få rabatten på

Som udgangspunkt får du faktisk rabatten på alle produkter hos meebox, så kan kan virkelig være mange penge at spare når nu du har adgang til en rabatkode på hele 30%.

Andre gode rabatkoder

Hvis du ikke ønsker, at købe dit webhotel hos meebox, så findes der også alternativer, hvor du også får rigtig gode webhoteller i høj kvalitet – samtidig med at du kan spare mange penge med en rabatkode.

Du kan fx fange 3 måneders gratis webhotel med denne UnoEuro rabatkode. Det er en besparelse på hele 25%! – og hos UnoEuro finder du nogle af markedet klart bedste webhoteller til prisen.

Leder du efter et lynhurtigt webhotel, så får du med denne chosting rabatkode 15% i rabat på dit køb.