cHosting rabatkode

CHOSTING RABATKODE

Få 20% rabat på webhotel hos cHosting

Få rabatkode

Få din cHosting rabatkode her

Værs’go. Her får du en rabatkode, som du kan benytte når du køber webhotel hos cHosting.

cHosting er blandt de hurtigste webhoteller på markedet, så her får du virkelig hastighed for alle pengene. Med rabatkoden her, får du hele 20% rabat på dit køb hos cHosting.

OM CHOSTING

Her får du lynhurtige loadtider og det nyeste teknologi.

cHosting leverer lynhurtigere webhoteller – faktisk op til 40x hurtigere end konkurrerende webhoteller til samme pris. Samtidig får du hel unik teknologi, rigtig god performance og helt super stabilt webhotel.

cHosting er bestemt også konkurrencedygtige med priser fra kun 20 kr. pr. md. for et standard webhotel. Vælger du en løsning til erhverv får du priser fra 110 kr. pr. md., men her får du tilgenhæld også endnu mere statbilitet og ydeevne.

cHosting blev startet i 2011 med det fokus at de ville tilbyde solid webhosting i højest mulige kvalitet med god support til en konkurrencedygtig pris. cHosting har fra starten fokuseret meget på overskueligheden af pakkerne der bliver tilbudet, hvilket medfører, at de har simple regler, fornuftige grænser på trafik og harddiskplads. Desuden skal du ikke bekymre dig om snørklede betingelser, skjulte gebyrer eller andre finesser, der kan være til irritation og forvirring.

Hos Chosting får du lynhurtige webhoteller (faktisk op til 40x hurtigere end deres konkurrenter).
– og selvom du vælger deres billigere løsninger til privatbrug og blogs, så er ydeevnen og stabiliteten stadig HELT i top.

Har du en større webshop eller et større site til erhverv, så anbefales det at du vælger et Webhotel til erhverv, da du her får endnu bedre performance og flere dedikerede resourcer til dit site. Oftest er der mange besøgende på webshops og større sites til erhverv, så derfor kræver disse webhoteller netop mere.

Gennem cHostings support – der foregår via et ticket system – får du lynhurtigt og kvalificerede svar.

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra cHosting

Her er de få trin du skal igennem for, at benytte rabatkoden hos cHosting.

1

Gå til rabatkoden og vælg dit domæne

Tryk på knappen lige her nedenfor.

Når du trykker på knappen, vises rabatkoden på skærmen (åbner desuden chosting.dk – den kan du evt. lukke ned, hvis du allerede har en bestilling kørende i et andet vindue).

Du kan her copy/paste rabatkoden, eller du kan skrive den ned, for du skal nemlig bruge den i trin 2.

Få rabatkode

2

Gennemgå bestilling & brug rabatkoden i #4

Bestilling #1
Gå til menupunktet “Løsninger”.

Bestilling #2
Her skal du vælge hvilket webhotel der passer bedst til dine behov.

Bestilling #3
Udfyld domæneoplysninger – og sørg for at indtaste alle dine data.

Bestilling #4
I dette trin skal du også indtaste rabatkoden. Det gør du ovre i højre side af skærmen.

cHosting rabatkode

3

Færdig! Du har nu aktiveret din rabatkode

Når du har gennemført sidste step, som er betalingen af dit wehotel er rabatkoden gået endelig igennem, og du har fået de 20% rabat på webhotel hos cHosting.

DERFOR SKAL DU VÆLGE CHOSTING

Dette får du med et webhotel hos cHosting

Udover de ting jeg allerede har nævnt – lynhurtige webhoteller, god stabilitet og priser samt god support – så er der også et par andre ting, som gør cHosting meget attraktiv.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Få 20% rabat på dit webhotel hos cHosting

Skal du bestille dit webhotel hos cHosting, så husk endeligt at få dine 20% i rabat. Der er jo ingen grund til at betale fuld pris, når du nu kan få rabatten med. Så for en god ordens skyld så gentager vi lige vejledningen til, hvordan du får din rabat.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så kommer din rabatkode helt automatisk frem. cHostings hjemmeside åbner i en ny fane/nyt vindue.

Få rabatkode