Azehosting rabatkode

AZEHOSTING RABATKODE

Brug rabatkoden til Azehosting og få op til 30% i rabat webhotel.

Få 30% rabat på webhotel hos Azehosting
Valideret // Anvendt 136 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode
Få 25% rabat rabat hos Azehosting
Valideret // Anvendt 16 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Få din Azehosting rabatkode der virker her – med garanti!

Her får du din Azehosting rabatkode, som du kan skrive i feltet rabatkode når du bestiller webhotel.

Azehosting er en relativ ny udbyder på markedet, men det forhindrer dem ikke i at levere god og stabil webhosting – til yderst rimelige priser. Ja lad os da bare sige det ligeud – det er rigtig billigt at købe webhotel hos azehosting.

Azehosting er klart blandt de mest attraktive udbydere af webhosting og webhoteller på markedet. De har et håndteringssystem og på deres support de ligeledes meget hurtige og hjælpsomme. Så står du og skal bruge et webhotel, så kan Azehosting helt klart anbefales.

Og der er mere godt i vente. Bruger du rabatkoden (kuponkoden), som angivet får du nemlig 30% i rabat når du køber dit webhotel – kvit og frit.

Få rabatkode

PSSST!
Også efter du har fået din rabat, så er der faktisk ret attraktive priser at hente hos Azehosting. Du får nemlig et rigtig godt cPanel webhotel med rigtig fornuftige specifikationer for kun 39 kr. pr. måned hvilket gør dem til at de billigere webhoteller i markedet.

ecs anbefaler Azehosting

DERFOR SKAL DU VÆLGE AZEHOSTING

Azehosting anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

Azehosting har eksisteret siden 2009, og har på trods af deres relativt korte levetid – allerede opnået stor succes (og mange tilfredse kunder) som udbyder af webhoteller.

Azehosting blev stiftet med en klar grundfilosofi om at sætte kunderne i første række – og komme dårlig webhosting til livs, hvor kunderne glemmes i store support arkiver. For rigtig mange kunder er netop supporten en meget væsentlig del af deres valg af udbyder.

Jeg har selv valgt Azehosting til tidligere webprojekt, og her har jeg hele vejen igennem været en tilfreds bruger. Masser kvalitet, hurtigt webhotel og loadhastigheder samt en lynhurtig og kvalificeret support til at hjælpe med mine spørgsmål.Og så gør det jo bestemt ikke noget, at man oven i købet kan bruge rabatkoden her fra siden – og så får man en yderligere besparelse på sit køb.

Virksomheden blev stiftet af to partnere; Thomas der står for marketing og bogholderi samt Haiko der er ansvarlig for salg og support. Skal du finde frem til Azehosting skal du kigge mod det indre København, hvor de holder til i Nørre Voldgade. Datacentret er dog placeret hos Netgroup A/S i Tåstrup, som er kendte for deres tekniske advanceret cloud miljø med høj redudans og oppetid.

I Azehosting fokuseres der primært på dem som “kan klare sig selv”, og som samtidig foretrækker at have mange valgmuligheder, funktionalitet og som kan lide det nyeste teknologi. Nogle af faggrupperne der fokuseres på er grafikere, webdesignere, udviklere, fotografer, kunsterne, bloggere, gamere, gadget geeks, nyheds portaler og andre kreative mennesker.

Når du køber webhotel hos Azehosting, så får du adgang til det fleksible cPanel kontrolpanel, der nærmest gør dig i stand til at gøre hvad som helst – selv – på dit webhotel. Du behøver derfor ikke en hel hær af IT eksperter – for det meste kan du gøre helt selv (med lidt teknisk snilde).

Og bedst af alt. Du får 30% i rabat når du bruger Azehosting rabatkoden, som du finder her på siden. Dui klikker blot på knappen ovenfor og så er du i gang.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot. Hopper du forbi Azehostings Trustpilot, så vil du formentlig ikke være i tvivl om at Azehosting er professionel, serviceminded og ikke mindst populær udbyder af webhoteller. De for ganske enkelt fremragende anmeldelser, og på skrivende tidspunkt får de hele 4,5 ud af 5 i rating.

Tilbage til Azehosting rabatkoden

Klar til at bestille – og vil du gerne sikre dig de 30% rabat på din bestilling hos Azehosting? Så snup din rabatkode ved at klikke på knappen herunder. Nemt og enkelt.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne Azehosting rabatkode.

Det er jo altså hele 30% du kan spare hos Azehosting.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så dukker din rabatkode automatisk frem på den efterfølgende. Azehostings hjemmeside åbner også i en ny fane, så du skal lige være opmærksom på at komme tilbage til denne side igen efter du har trykket på knappen. Du skal altså ikke bekymre dig om, at du forsvinder væk her fra siden – hvis du nu har brug for at læse mere.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan bruger du kuponkoden:

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – herefter vises rabatkoden, som du nemt og enkelt kan anvende på azehosting.net.
  2. I det trin hvor du skal betale, skal du indtaste den rabatkode der fremvises. Feltet hvor rabatkoden skal indtastes i finder du i højre side af skærmen.
  3. Vupti! Rabatkoden er aktiveret og du har fået 30% rabat på dit webhotel ved Azehosting.

Hvad findes der af alternativer til Azehosting?

Kigger vi udover Azehosting, så findes der naturligvis også en række andre der udbyder webhotellet og domæner. På denne side kan du få et overblik over de billigste og muligheder, og du kan se specifikationer om de enkelte, så du kan træffe det korrekte valg i forhold til dit behov og dine forventninger.

Hvis jeg skal komme med en anbefaling udover Azehosting, så skal det være Simply (hed tidligere UnoEuro). Mine erfaringer med dem er rigtig gode, og hele deres tilgang er meget pragmatisk og løsningsorienteret. Her får du også virkelig gode webhoteller, og samtidig til en lidt billigere pris end Azehosting.,

PSST! Du kan få en rabatkode til Simply her, som giver dig 35% rabat på deres webhoteller, hvilket svarer til at du får 4 måneder gratis webhotel.

Dog kan der være tilfælde, hvor du skal hoste et meget stort site eller eksempelvis en større webshop såsom en Magento webshop, Prestashop eller lignende – så kan det være en god idé at afsøge markedet for alternativer, som giver en endnu bedre performance. Men for de flestes vedkommende er Azehosting et rigtig godt valg.

Rabatkoden gælder i 2020 og 2021

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en Azehosting rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2020 – og faktisk også i 2021, 2022 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får din rabat, så får jeg et beløb udbetalt fra Azehosting. Det har dog ingen indflydelse på min anbefaling af deres produkt.

Få fingre i rabatkoden her – og få 30% rabat på webhotel

Få rabatkode

Bruger du WordPress? – Så er Azehosting som skræddersyet

Bruger du også WordPress til dit website eller din blog, så er Azehosting som skræddersyet. Azehosting passer formidabelt, og leveres i præcis de indstillinger som gør din WordPress installation ekstra god.

Når du skal have installeret din WordPress på webhotellet, så kan det heller ikke gøres meget nemmere. I administrationpanelet, der hører med til dit Azehosting webhotel, har du ubegrænset adgang til det der kaldes 1-klik installation. Det vitterligt, installation med et klik. Du skal bare gå til menupunktet, vælge WordPress (eller et af de mange andre systemer der er tilgængeligt – der faktisk hele 275 forskellige muligheder) og efter et par ganske få indstillinger, så er din WordPress installation allerede i gang.

Ofte stillede spørgsmål

Rabatkoden leveres i samarbejde med Azehosting, og det koster dig slet ikke noget at benytte dig af den så du kan få 30% rabat. Azehosting giver rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe dit webhotel hos dem i stedet for et af de andre i branchen :-)

Derudover skal du selvfølgelig også vide, at når du får de 30% i rabat på webhotel hos Azehosting – så får jeg også et beløb udbetalt fra Azehosting. Det kaldes en affiliate provision.

Det helt kort svar er: Nej det kan du desværre ikke.

Jep, det er de. Azehosting er helt danske, og har hovedkontor i Danmark. De webhoteller de tilbyder er ligeledes hostet i Danmark. Så loadhastigheder skulle være helt i top.