Prestashop webhotel

Prestashop webhotel

Her får du det bedste webhosting til Prestashop

Her starter jagten på dit nye Prestashop webhotel.

Siden 2007 hvor første version af Prestashop så dagens lys, er det i sandhed kun gået en vej. I dag bruger mere end 165.000 online butikker Prestashop, som deres e-commerce platform.

Prestashop er et open source webshop system, som i dag også er blevet meget populært i Danmark. Systemet er meget fleksibelt og kan faktisk udbygges og modificeres til præcis det du ønsker. Det stiller også store krav til webhotellet, da der ofte skal bruges flere resourcer og øget kapacitet for at kun give en god brugeroplevelse, og holde loadhastighederne nede.

Få rabatkode her

Prestashop Webhotel

Vi anbefaler UnoEuro webhotel til Prestashop. Spar 30% lige nu.
Få rabatkode her

PRESTASHOP WEBHOTEL – VI ANBEFALER

Her får du den bedste webhosting – og mest Prestashop webhotel for pengene

Værs’go. Her får du tre anbefalinger fra ecs, til hvilket Prestashop webhotel du bør vælge. De tre anbefalinger er fastsat ud kvalitet, performance og pris – og er herefter udvalgt i prioriteret rækkefølge.

meebox webhotel

MEEBOX

Stabilt webhotel til Prestashop med mulighed for varnish cache

meebox.net leverer nogle af markedets bedste og mest stabile webhoteller til Prestashop, og kan virkelig anbefales. ecs anbefaler at du vælger et Premium eller Premium Pro webhotel for at opnå den ydeevne Prestashop kræver samt mest stabile og sikre oplevelse. En Prestashop kan i mange tilfælde kræve en del ressourcer, og derfor er det vigtigt, at der ikke blot vælges et standard webhotel. Tilmed har du mulighed for tilkobling af Varnish caching til dit Magento webhotel.

Premium webhotel

Plads: 10 GB
Trafik: 1000 GB
Support: E-mail / Chat

Pris: 99 kr. pr. md. (Oprettelse: 149 kr.) – Samlet pris første år: 1337 kr.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt webhotel – super performance for Prestashop

cHosting leverer lynhurtigere webhoteller (faktisk nogle af markedets bedste) – og op til 40x hurtigere end konkurrerende webhoteller til samme pris. Derudover får du også en hel unik teknologi, en fremragende performance samt et helt super stabilt webhotel. cHosting er lidt dyrere end konkurrende produkter, men til gengæld får du virkelig meget for pengene, da kvaliteten er HELT i top..! Kan i den grad anbefales, hvis du gerne vil have lynhurtige loadhastigheder.

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 20 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 240 kr. inkl. moms. (bronze webhotel fra cHosting)

UnoEuro webhotel

UNOEURO

Stabilt – og virkelig meget webhotel for pengene

Et lidt billige alternativ til meebox.net. Her får du ligeledes stabil og god webhosting, men du må undvære varnish cache.

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 9,33 kr. pr. md. (Oprettelse: 111,99 kr.) – Samlet pris første år: 223,95 kr. inkl. moms. (bronze webhotel uden varnish cache)

Om at vælge det rigtige webhotel til Magento

Performance og hastighed er essentielt

En webshop som Prestashop er et avanceret og komplekst stykke software. Det stiller store krav til dit webhotel, som skal levere en høj ydeevne og stabil performance – og det er vigtigt at du ikke går på kompromis på dette punkt. Det kan potentielt koste dig meget i tabt omsætning.

Skal du have ekstra skub i hastigheden, så kan det være god investering af vælge meebox’s webhotel idet at de tilbyder varnish caching, som kan gøre dit site markant hurtigere.

1-klik installation af Prestashop

Hører du til dem, der gerne vil gøre det enkelt for sig selv – så gør dig selv den tjeneste at vælge et webhotel med 1-klik installation af Prestashop. De fleste af udbyderne tilbyder i dag dette, og de tre som anbefales ovenfor er naturligvis også udstyret med 1-klik installation.

Backup, backup, backup!

… er selvfølgelig også vigtigt, når du vælger webhotel til din Prestashop. Dette er jo som sådan ikke noget, der er mere væsentligt til Prestashop end til andre CMS, men backup er også bliver bare et af de allermest vigtigt parametre, når du skal vælge webhotel.

Alle de anbefalede webhoteller i denne artikel har naturligvis helt styr på backup, og dette foretages hver dag. Det betyder dog ikke, at du ikke selv også skal foretage backup. Det skal du nemlig stadigvæk! – Mest af alt for din egen skyld.

Lidt om Prestashop

Tilbage i Maj 2007 lancerede Bruno Leveque og Igor Schlumberger, det som vi i dag kender som Prestashop. Det gik stærkt allerede fra starten og allerede den første måned åbnede Prestashop de første 1000 downloads – og efter 3 måneder fandtes platformen på hele 13 sprog.

Udviklingen af Prestashop fortsatte i et højt tempo de efterfølgende år med mange nye funktioner, mulighed for add-ons og meget meget mere.

Idag sørger Prestashops open-source platform for at hele 165.000 webshops holdes kørende.