Magento webhotel

Her får du det bedste webhosting til Magento

Magento, der drives af eBay, er blandt verdens allerstørste og foretrukne platforme til at drive e-handel på. Magento er open-source, og benyttes bl.a. af Nike, Rovio og Gant – og her i Danmark kender vi dem fra eksempelvis Bon’A’Parte, Nicehair, Babysam og Sport24.

Hosting af Magento kan være lidt af en udfordring for webhotellerne. Magento er nemlig en meget kompleks størrelse, og der er nærmest uanede muligheder på platformen. Det betyder også, at der kræves meget af den webhotel udbyder der vælges og det er derfor uhyre vigtigt at vælge et webhotel der matcher de specifikationer der kræves.

MAGENTO WEBHOTEL – VI ANBEFALER

Her får du den bedste webhosting – og mest Magento webhotel for pengene

Her får du anbefalinger fra ecs til hvilket Magento webhotel du bør vælge. De fire anbefalinger er fastsat ud kvalitet, performance og pris – og er herefter udvalgt i prioriteret rækkefølge.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt webhotel – optimal performance for Magento

Med noget af det bedste teknologi på markedet – leverer cHosting ekstraordinært hurtige webhoteller. Du kan faktisk opleve op til 40x hurtige hastigheder, hvis man sammenligner med tilsvarende webhoteller rent prismæssigt. Samtidig er cHostings Pro webhoteller helt forbedret til den belastning større sites og e-handel giver. Du får også udvidet backup funktion og stabilitet og funktionalitet i den absolutte top.

Med et cHosting webhotel får du optimal performance for din Magento webshop, og du har rige muligheder for at opgradere dit webhotel så du har endnu bedre ydeevne og loadhastigheder, hvis du har behov for yderligere.

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 110 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 1.320 kr. inkl. moms.

meebox webhotel

MEEBOX

Stabilt webhotel med mulighed for varnish cache

meebox.net leverer nogle af markedets bedste og mest stabile webhoteller til Magento. ecs anbefaler at du vælger et Premium eller Premium Pro webhotel for at opnå den ydeevne Magento kræver samt mest stabile og sikre oplevelse. Tilmed har du mulighed for tilkobling af Varnish caching til dit Magento webhotel.

Premium webhotel

Plads: 50 GB
Trafik: 250 GB
Support: E-mail / Chat

Pris: 29 kr. pr. md. det første år – 49 kr. pr. md. herefter (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 447 kr. inkl. moms.

UnoEuro webhotel

UNOEURO

Billig webhosting, backup og domæner

Et lidt billige alternativ til meebox.net. Her får du ligeledes stabil og god webhosting, men du må undvære varnish cache. Hvis du har et komplekst site, rigtig mange besøgende eller har installeret mange Extensions – så anbefales det at du vælger en anden løsning.

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 9,33 kr. pr. md. (Oprettelse: 111,99 kr.) – Samlet pris første år: 223,95 kr. inkl. moms.

Magento webhotel

MAGENTOHOTEL

Specialiseret webhosting kun til Magento

Magentohotel, der er en del af Powerhosting, har specialiseret sig i at udbyde webhoteller til Magento. Her får du stabile og hurtige webhoteller til Magento, og vælger du de lidt større løsninger fra Magentohotel får du også mulighed for tilkobling af Varnish caching.

Plads: 1 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail + Telefon

Pris: 361,25 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 4335 kr. inkl. moms. (shared plus webhotel m. varnish cache)

Om at vælge det rigtige webhotel til Magento

Det er vigtigt, at du får valgt det helt rigtige Magento webhotel i første omgang. Det sparer dig for en masse tid og besvær. Nedenfor finder du gode råd omkring, hvad der er væsentligt for dig at kigge efter.

Performance og hastighed er essentielt

En webshop som Magento er en avanceret og komplekst platform, der stiller meget høje krav til det webhotel du udvælger. Det mest essentielle er, at det leverer en høj ydeevne samt en stabil performance uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hvis du ikke vælger et webhotel, der rent performance-mæssigt kan matche det din webshop kræver, så kan det potentielt koste dig rigtig meget på bundlinjen. Mange undersøgelser viser, at de besøgende forsvinder fra dit site hvis siden er for langsomt eller endnu helt går ned. Gå derfor for alt i verden ikke på kompromis med at vælge et for billigt webhotel der ikke kan klare udfordringen, som Magento kan være.

Vælg hosting med Varnish caching: Din ven i nøden!

Varnish caching er en avanceret caching metode, som gør at dit webhotel skal bruge knap så mange ressourcer, da cachingen sørger for at lagre nogle af elementerne i “et ekstra lag”. Derfor kan webhotellet i stedet bruge sine ressoucer mere fornuftigt og sammen med selve cachingen kan det øge din webshops loadhastigheder markant.

Du finder Varnish Caching hos både meebox.net og Magentohotel.

Du får 1-klik installation af din Magento shop

Vil du gerne gøre installationen af din Magento nem og hurtig, så har både meebox.net og Unoeuro simpel 1-kliks installation. Hos Magentohotel kan du vælge at få Magento præinstalleret på din server.

Lidt om Magento platformen

Magento er en open-source platform til e-handel. Magento blev oprindeligt udviklet af virksomheden Varien Inc., hvor den første offentlig beta- version gik online den 31. august 2007. Første version af platformen hed egentlig Bento (opkaldt efter stifteren), men grundet varemærkekrænkelser skiftede Varien navnet fra Bento til Magento.

I februar 2011 købte eBay 49% før de lidt senere på året erhvervede de sidste 51%, så de i dag står som 100% ejer af Magento. Det endelig køb fandt sted den 6 juni 2011.

Magento eksisterer i 2 forskellige versioner,

Magento Community Edition

Magentos Community Edition er en open-source platform der er 100% gratis. Alle kan benytte systemet, og man får masser af funktionalitet, mulighed for intallation af 3. parts themes og extensions (udvidelse af funktionalitet).

Magento Enterprise Edition

Med mere funktionalitet og flere features er Enterprise versionen lidt over Community versionen. Du får samme ‘core files’ og i bund og grund ligner de to versioner meget hinanden. Her får du dog mulighed for teknisk support fra Magento, men til gengæld er denne heller ikke gratis.

Udviklingen af Magento platformen er sket med et meget højt tempo hen over årene og i dag findes der er væld af funktioner i standard versionen, og her har du så mulighed for at koble ekstra features på – så den passer til dit behov – med de mange 3. parts udvidelser der eksempelvis kan hentes i Magento Connect.

Idag sørger Magentos open-source platform for at hele 240.000 webshops holdes kørende.

Prøv Magento helt gratis

Er du nysgerring omkring hvad Magento er for en størrelse, så har siden opencourcecms.com gjort det ultra simpelt for dig, at kigge lidt ind under motorhjelmen. De har nemlig oprettet en Magento Demo, hvor du kan se både Backend og Frontend, og prøve om det er noget for dig – før du evt. køber et Magento webhotel.

Du kan prøve demoen lige her