Joomla webhotel

Joomla webhotel

Her får du det bedste webhosting til Joomla

Joomla er blandt de mest populære platforme til både hjemmesider og webshops på verdensplan. Faktisk er Joomla blevet hentet hele 35.000.000 gange, hvilket jo er ganske imponerende. Nedenfor er listet tre webhoteller der alle kan anbeales som Joomla webhotel.

JOOMLA WEBHOTEL – VI ANBEFALER

Her får du den bedste webhosting – og mest Joomla webhotel for pengene

Her får du fire anbefalinger til, hvilket webhotel du skal vælge til dit Joomla website eller webshop. Anbefalinger er prioriteret og vurderet på baggrund af kvalitet, performance og pris.

Alle webhotellerne er selvfølgelig med indbygget 1-klik installation af Joomla!

UnoEuro webhotel

UNOEURO

Billig webhosting, backup og domæner

Hos UnoEuro får du webhoteller til en særdeles fornuftig pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Her får du stabilitet og god performance samt mange gode features. Heriblandt kan nævnes 1-klik installation af Joomla, IMAP e-mail service og daglig backup. Har du en meget kompleks Joomla hjemmeside med mange besøgende anbefales i stedet meebox (vist nedenfor).

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 9,33 kr. pr. md. (Oprettelse: 111,99 kr.) – Samlet pris første år: 223,95 kr. inkl. moms.

meebox webhotel

MEEBOX

Stabilt webhotel med mulighed for varnish cache

meebox leverer nogle af markedets bedste og mest stabile webhoteller. e-c-s.dk anbefaler at du vælger et Pro webhotel fra meebox til din Joomla, hvis din hjemmeside/webshop er meget kompleks og du har rigtig mange besøgende. Dette er for at opnå den bedste ydeevne (varnish er inkluderet) samt mest stabile og sikre oplevelse.

Plads: 50 GB
Trafik: 250 GB
Support: E-mail / Chat

Pris: 29 kr. pr. md. det første år – 49 kr. pr. md. herefter (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 447 kr. inkl. moms.

Azehosting webhotel

AZEHOSTING

Det billigste valg af webhotel til Joomla

Azehosting.net er leveringsdygtige i stabile og gode webhoteller til alle behov. De har et hav af forskellige størrelser på webhoteller, hvilket gør at du kan bestille præcis efter det behov du har – og så kun betale for det.
Du kan få webhoteller helt ned til kun 3 kr. pr. md., men ecs anbefaler dog at du vælger (som minimum) webhotellet med 10 GB til 9 kr. pr. md. Det gør vi fordi, at fra 10GB og op efter, så er webhotellet hostet i Danmark, hvilket giver den bedste ydeevne.

Plads: 10 GB
Trafik: 30 GB
Support: E-mail

Pris: 9 kr. pr. md. (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 207 kr.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt – optimal performance for Joomla webhotel

Med noget af det bedste teknologi på markedet – leverer cHosting ekstraordinært hurtige webhoteller. Du kan faktisk opleve op til 40x hurtige hastigheder, hvis man sammenligner med tilsvarende webhoteller rent prismæssigt. Samtidig er cHostings Pro webhoteller helt forbedret til den belastning større sites og e-handel giver. Du får også udvidet backup funktion og stabilitet og funktionalitet i den absolutte top.

Få mest ydeevne for pengene til dit Joomla webhotel. Hos cHosting for du suveræn performance.

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 22 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 264 kr. inkl. moms.

Om at vælge det rigtige webhotel til Joomla hjemmeside

Her kan du læse mere omkring de parametre du skal være særligt opmærksom på når du vælger hvilket webhotel du skal anvende til din Joomla hjemmeside.

Performance og hastighed er essentielt

Ligesom så mange andre platforme er performance og hastighed yderst væsentligt. Joomla er en relativ avanceret platform med mulighed for at installere udvidelser derpå – og dem findes der tusindvis af. Joomla er et open source system, hvilket betyder at alle i princippet kan skrive til platformen, og netop derfor findes der så mange udvidelser. Får du installeret mange udvidelser og/eller udvidelser der er knap så veludført (dårligt programmeret), så er der risiko for at det kræver meget performance, hvilket stiller store krav til dit valg af webhotel.

ECS anbefaler, at du vælger blandt ovennævnte hvor Unoeuro anbefales til mindre og knap så komplekse sites og Meebox til større og meget komplekse sites. Det er vigtigt, at du er meget bevidst omkring dit valg da det potentielt set kan koste dig meget i tabt omsætning.

Joomla installation med kun 1 klik

Hører du til dem, der gerne vil gøre det enkelt for sig selv – så gør dig selv den tjeneste at vælge et webhotel med 1-klik installation af Joomla. De fleste af udbyderne tilbyder i dag dette, og de fire som anbefales ovenfor er naturligvis også udstyret med 1-klik installation.

1-klik installation virker præcis ligesom navnet antyder nemlig at du blot klikker på et link eller knap, hvorefter Joomla helt automatisk installeres og gøres klar til brug.

Lidt om Joomla platformen

Videoen nedenfor kan give dig fornemmelsen af hvad Joomla kan, samt hvilke muligheder det giver.

Joomla er et prisbelønnet[abbr title=”Content Management System”]CMS[/abbr], som giver dig mulighed for at opbygge hjemmesider og webshops hurtigt og nemt. Joomla’s popularitet er primært opstået grundet dens brugervenlighed samt de mange udvidelsesmuligheder – og som også før nævnt så er Joomla en open source-løsning, der er frit tilgængelig for alle.

Udvidelsesmulighederne er netop noget af det der gør Joomla til et stærkt CMS. Du kan næsten finde en udvidelse, der kan klare alle behov – og kan du ikke finde noget der passer til dine specikke behov – så er det heldigvis massevis af programmører verden over som tilbyder at udvikle til Joomla.

Du kan fx bruge Elance til at finde freelance programmører verden over, der kan hjælpe dig med udvidelser til din Joomla. Du kan også finde designere, der kan hjælpe dig med et flot design til din Joomla.

Vil du gerne prøve Joomla, så er det muligt her på deres hjemmeside. Der finder du både henvisninger til frontend (selve hjemmesiden) samt backend (administrationspanelet), hvor du således har mulighed for prøve systemet.

Mere information på Joomla.org