Drupal webhotel

Drupal webhotel

Her får du det bedste webhosting til Drupal Open Source

Drupal er udviklet, som Open Source CMS af udviklere fordelt over hele verden – og bliver netop også brugt at brugere over hele verden. Faktisk er Drupal produceret af over 1 mio. personer fordelt i 230 lande.

Drupal er et gratis Open Source software, som giver dig avancerede CMS muligheder til at gøre præcis det, som du ønsker.

Hosting af Drupal kan være lidt af en opgave. Har du et forholdsvis avanceret website på Drupal platformen, så kræver det en del af det Drupal webhotel som vælger. Det er derfor en rigtig vigtig beslutning, at sørge for at du vælger det helt rigtige til dit behov. Drupal er nemlig en meget kompleks størrelse, og der er nærmest uanede muligheder på platformen – særligt for websites. Det betyder også, at der kræves meget af den webhotel udbyder der vælges og det er derfor uhyre vigtigt at vælge et webhotel der matcher de specifikationer der kræves.

DRUPAL WEBHOTEL – VI ANBEFALER

Her får du den bedste webhosting – og mest Drupal webhotel for pengene

Værs’go. Her får du vores anbefalinger til, hvilket Drupal webhotel, som du bør vælge. Vi har angivet tre anbefalinger ud fra sammenhængen og kombinationen mellem kvalitet, performance og pris – og er herefter udvalgt i prioriteret rækkefølge.

chosting webhotel

CHOSTING

Hurtigt og stabilt webhotel – optimal performance for Drupal

Med noget af det bedste og nyeste teknologi på markedet – så leverer cHosting ekstraordinært hurtige webhoteller. Du kan faktisk opleve op til 40x hurtige hastigheder, hvis man sammenligner med tilsvarende webhoteller rent prismæssigt. Samtidig er cHostings Pro webhoteller helt forbedret til den belastning større sites og e-handel giver. Du får også udvidet backup funktion og stabilitet og funktionalitet i den absolutte top.

Med et cHosting webhotel får du optimal performance for dit Drupal website, og en af styrkerne ved cHosting er, at du kan starte på et af de mindre plan – og så opgradere, når dine behov på mere power øges med tiden og kompleksiteten.

 

Plads: 5 GB
Trafik: 50 GB
Support: E-mail

Pris: 110 kr. pr. md. (Oprettelse: 0 kr.) – Samlet pris første år: 1.320 kr. inkl. moms.

UnoEuro webhotel

UNOEURO

Billig webhosting, backup og domæner

Det pris-billige alternativ er UnoEuro. Faktisk anbefales UnoEuro helt generelt af ecs til nærmest uanset hvilket CMS du vælger. Her får du virkelig meget webhotel for pengene, og en rigtig god og hurtig support.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du har en større og mere kompleks Drupal installation, så kan UnoEuro måske komme på overarbejde. Du får god  webhosting, men du må undvære varnish cache. Hvis du har et komplekst site, rigtig mange besøgende eller har installeret mange Extensions – så anbefales det at du vælger en anden løsning.

Har du en simplere Drupal løsning, så er UnoEuro er fremragende valg!

Plads: 5 GB
Trafik: Ubegrænset
Support: E-mail / Twitter

Pris: 9,33 kr. pr. md. (Oprettelse: 111,99 kr.) – Samlet pris første år: 223,95 kr. inkl. moms.

meebox webhotel

MEEBOX

Stabilt webhotel med mulighed for varnish cache

Hos meebox.net får du et af markedets bedste og mest stabile webhoteller til Drupal CMS. ecs anbefaler at du vælger et Premium eller Premium Pro webhotel for at opnå den optimale ydeevne. Som nævnt, så kan mere komplekse opsætninger af Drupal kræve rigtig meget af dit webhotel, og her kan meebox i den grad være med – særligt for deres Premium og Premium Pro webhoteller. Disse kan sikre dig den mest stabile og sikre oplevelse. Tilmed har du mulighed for tilkobling af Varnish caching til dit Drupal webhotel.

Premium webhotel

Plads: 50 GB
Trafik: 250 GB
Support: E-mail / Chat

Pris: 29 kr. pr. md. det første år – 49 kr. pr. md. herefter (Oprettelse: 99 kr.) – Samlet pris første år: 447 kr. inkl. moms.

Om at vælge det rigtige webhotel til Drupal

Når du skal vælge din udbyder af webhotel til Drupal, så er det vigtigt at du træffer den rigtige beslutning allerede første gang. Udover at spare dig og en masse tid og besvær, så kan det også spare dig for rigtig mange penge. Den forkerte hosting af Drupal kan direkte skade din forretning, hvis performance ikke står mål med det din Drupal installation kræver. Dårlig performance og dårlige loadtider kan resultere i direkte tab for dig.

Nedenfor finder du gode råd omkring, hvad der er væsentligt for dig at kigge efter.

Performance og hastighed er essentielt

Drupal er en avanceret og kompleks platform, der stiller relativt høje krav til det webhotel som du vælger. Det mest essentielle er, at det leverer en høj ydeevne samt en stabil performance uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Gå aldrig på kompromis på dette punkt. Hvis du ved, at du har en komplekst site – så lad endelig vær med at vælge en af de billigste løsninger på markedet. Og så selvom de lover optimeret performance til Drupal og en-klik installation af Drupal med videre.

Et billigt webhotel kan sagtens være en god løsning – også for Drupal – men du skal vælge det der matcher dine behov.

 

Du får 1-klik installation af dit Drupal site

Vil du gerne gøre installationen af Drupal CMS nem og hurtig, så har både cHosting, meebox og UnoEuro en rigtig simpel 1-kliks installation. Det betyder, at du med et klik kan få installation hele grundinstallationen af Drupal.

Prøv Drupal 8.0 helt gratis

Er du nysgerring omkring hvad Drupal er for en størrelse, så har siden opencourcecms.com gjort det ultra simpelt for dig, at kigge lidt ind under motorhjelmen. Her kan du prøve kræfter med den seneste Drupal 8.0 version – både frontend og backend.

Du kan prøve demoen lige her