Unoeuro rabatkode

TELMORE RABATKODE

Telmore Play fra kun kr. 169

Få rabatkode

Få din Telmore rabatkode her

Få ekstra fordele når du køber Telmore Play abonnement. Du får et mobilabonnement, der spækket med masser af spændende tjenester, som gør at du alt i alt kan spare rigtig mange penge.

Tryk på knappen ovenfor, så er du med det samme igang med at bestille Telmore Play. Det koster fra kun 169 kr. Lige nu behøver du altså ikke at indtaste nogen rabatkode, du får den billige fra pris bare ved at gå ind på Telmore. Det kan du gøre ved at klikke på knappen lige her ovenfor.

DERFOR SKAL DU VÆLGE TELMORE

Telmore Play anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

For Telmore har de fra starten haft en klar ambition. Enkel og billig mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Telmore startede tilbage i oktober 2000, hvor de gjorde oprør mod de store teleselskabers høje og uigennemskuelige priser – og deres besværlige og uoverskuelige abonnementer.

Telmore var det første teleselskab, som var et såkaldt online teleselskab. Altså et selskab, der kun eksisterer online – og som ikke har nogle fysiske butikker man kunne gå ind i . I stedet kunne kundernes nemt og enkelt betjene sig selv på nettet, og det var netop en af årsagerne til at Telmore kunne være langt mere konkurrencedygtig og billigere end de øvrige på markedet.

Sådan startede Telmore, og sådan er det stadig den dag i dag.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til rabatkoden

Faktisk så behøver du slet ikke en rabatkode for at få billigt teleabonnement med masser af gode underholdningstjenester. Du kan nemlig få Telmore Play fra kun 169 kr. (129 kr. den første måned).