Unoeuro rabatkode

UNOEURO RABATKODE

Få 35% rabat på webhotel hos UnoEuro

Få rabatkode

Brug rabatkoden til UnoEuro og få 3 måneders helt gratis webhotel.

Få din UnoEuro rabatkode her

Her får du din UnoEuro rabatkode, som du kan skrive i feltet kuponkode når du bestiller webhotel.

UnoEuro er i den grad en af de mest attraktive udbydere af webhoteller set i mine øjne. Jeg bruger dem selv på flere hjemmesider (her i blandt denne hjemmeside) – og har generelt kun rosende ord til overs. Derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg kan tilbyde dig et rigtig godt tilbud, hvis du står og skal have bestilt et webhotel. Bruger du rabatkoden (kuponkoden), som angivet nedenfor får du nemlig 3 måneders webhotel – kvit og frit.

Få rabatkode

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra UnoEuro

Det er rigtig simpelt. Her er de 3 trin du skal igennem for at bruge din UnoEuro rabatkode og få de 3 måneders gratis webhotel (25% rabat) fra UnoEuro.

1

Gå til rabatkoden og vælg dit domæne

Tryk på knappen lige her nedenfor.

Når du trykker på knappen, vises rabatkoden på skærmen (åbner desuden Unoeuro.dk – den kan du evt. lukke ned, hvis du allerede har en bestilling kørende i et andet vindue).

Du kan efter bare kopiere og indsætte rabatkoden, eller du kan skrive den ned, for du skal nemlig bruge den i trin 2.

Få rabatkode

2

Gennemgå bestilling & brug rabatkoden i #4

Bestilling #1
Hvis du ikke allerede har fundet det domæne du skal bruge i forbindelse med dit webhotel, så kan du søge det frem direkte på UnoEuro.

Bestilling #2
Her skal du indtaste alle dine kontaktoplysninger.

Bestilling #3
Vælg momsoplysninger, som du skal bruge hvis du køber som virksomhed.

Bestilling #4
I #4 skal du angive produkttype, et eventuelt password til dit webhotel samt feltet “Evt. kuponkode“. Og det er netop dette felt, hvor du skal angive din UnoEuro rabatkode fra trin 1. Du finder feltet, på skærmdumpet nedenfor hvor pilen markerer.

Her skal indtaste din UnoEuro rabatkode

3

Færdig! Din UnoEuro rabatkode er nu aktiveret

Når du har gennemført sidste step, som er betalingen af dit wehotel er rabatkoden gået endelig igennem, og du har fået de 3 måneders helt gratis webhotel hos UnoEuro.

DERFOR SKAL DU VÆLGE UNOEURO

UnoEuro anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

UnoEuro har eksisteret siden 2004 og arbejder i dag ud fra en målsætning der hedder at “velfungerende hosting ikke behøver at være hverken dyrt eller kompliceret”. Hos UnoEuro får du webhoteller til en særdeles fornuftig pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Det er i hvert fald min erfaring.

Jeg har selv valgt UnoEuro til rigtig mange forskellige webprojekter, og ens for alle gange er at jeg altid har fået høj kvalitet til billig penge. Og så gør det jo bestemt ikke noget, at man oven i købet kan bruge rabatkoden er fra siden – og så får man en yderligere besparelse på sit køb.

Selvom du vælger et ‘Bronze suite’ webhotel – som er deres billigeste løsning – får du stadig et stabilt og velfungerende webhotel, med en høj ydeevne. Og prisen. Den ligger på kun 1,25 EUR pr. måned. Meget billigt, og oven i købet får du de første 3 måneder helt gratis hvis du gør brug af ovenstående UnoEuro rabatkode.

I mine øjne er der faktisk kun en enkelt bagside af medaljen. Hvis du hører til en af dem der foretrækker, at have et telefonnummer at ringe til – så får du desværre ikke denne mulighed hos UnoEuro. De har naturligvis support, og endda en god en af slagsen, der foregår gennem et ticket system eller via Twitter. De gange jeg har haft brug for hjælp, har der været hurtig, effektiv og venlig respons. Selve hjælpen foregår ved at man logger ind på sit betjeningspanel hos UnoEuro, og derfra opretter man så nemt og enkelt en ticket. Og der er virkelig hurtig svar retur.

Som noget helt nyt hos UnoEuro kan du nu opgradere dit Bronze webhotel til et Pro Suite produkt. Med dette for du både dobbelt så meget CPU hastighed og dobbelt så meget hukommelse, og det gør at dit website kan tage et regulært kvantespring når det drejer sig om hastighed. Du får også det dobbelte mængde plads (fra 5 GB og op til 10 GB), men det er nok det der får de færreste til at opgradere. For ofte har man faktisk ikke behov for så meget plads på mindre webhoteller.

Og bedst af alt. Du får helt gratis din UnoEuro rabatkode her på siden. Du skal blot klikke på knappen “Klik her for at se rabatkoden” øverst på siden.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Tilbage til UnoEuro rabatkoden

Skal du bestille dit webhotel hos Unoeuro, så husk nu for alt i verden at få din rabat på 3 gratis måneder. Så for en god ordens skyld så gentager vi lige vejledningen til, hvordan du får din rabat.

Indtil videre har mange mange tusinde allerede brugt denne rabatkode, så der er næsten ingen grund til at du ikke også skal få rabatten via denne UnoEuro rabatkode.

Det er jo altså hele 35% du kan spare hos UnoEuro.

Når du klikker på den grønne knap her nedenfor så dukker din rabatkode automatisk frem i stedet for knappen. Unoeuros hjemmeside åbner dog også i en ny fane/nyt vindue, så du skal lige være opmærksom på at komme tilbage til denne side igen efter du har trykket på knappen. Du skal altså ikke bekymre dig om, at du forsvinder væk her fra siden – hvis du nu har brug for at læse mere.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan bruger du kuponkoden:

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – hvorefter din UnoEuro rabatkode bliver synlig (åbner desuden Unoeuro.dk – den kan du evt. lukke ned, hvis du allerede har en bestilling kørende i et andet vindue)
  2. I det trin hvor du skal betale angiver du rabatkoden / kuponkoden som vist ovenfor.
  3. Vupti! Rabatkoden er aktiveret og du har fået 3 måneders gratis webhotel. Husk at rabatten kun gælder for nye kunder hos UnoEuro.

Hvad findes der af alternativer til UnoEuro?

Hvis nu ikke at UnoEuros Bronze webhotel matcher dine behov og forventninger, så er der heldigvis stadig en række andre muligheder. Faktisk har Unoeuro 4 forskellige produkter, hvoraf de 3 er webhoteller med forskellige mængder diskplads – og den sidste er en såkaldt VPS. VPS står for Vitual Private Server, og her for du adgang til din helt egen server, så du selv kan opsætte og konfigurere efter dine behov.

Bemærk dog, at der ved en VPS følger en del ansvar, idet du pludselige er “herre i eget hus”. Du skal altså selv stå for teknikken og sikkerheden, hvorfor en VPS primært er tiltænkt avancerede brugere.

Kigger vi udover Unoeuro, så findes der naturligvis også en række andre udbydere af webhoteller. På denne side kan du få et overblik over de mest interessante, og du kan se specifikationer om de enkelte, så du kan træffe det korrekte valg i forhold til dit behov og dine forventninger.

Jeg vil dog (næsten) til enhver tid anbefale UnoEuro. Mine erfaringer med dem er rigtig gode, og hele deres tilgang er meget pragmatisk og løsningsorienteret.

Dog kan der være tilfælde, hvor du skal hoste et meget stort site eller eksempelvis en større webshop såsom en Magento webshop, Prestashop eller lignende – så kan det være en god idé at afsøge markedet for alternativer, som giver en endnu bedre performance. Men for de flestes vedkommende er UnoEuro et rigtig godt valg.

UnoEuro kalder det kuponkode

Det er vigtigt lige at bemærke her til sidst at UnoEuro selv kalder det som jeg kalder rabatkoden her i dette indlæg – for kuponkode. Så når vi nævner UnoEuro rabatkode her på siden, så kan dette oversættes direkte til UnoEuro kuponkode. Du vil derfor støde på dette når du skal bruge kuponkoden i deres bestillingsprocess. Lille detalje – men det kan måske godt skabe lidt forvirring hos nogen.

Rabatkoden gælder i 2020 og 2021

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en UnoEuro rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig i gældende i 2020 – og faktisk også i 2021, 2022 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får dine 3 mdr. gratis webhotel, så får jeg en enkelt md. Men lidt har jo også ret 🙂

UnoEuros produkter; Hvilke er omfattet af rabatkoden

UnoEuro har flere forskellige produkter på hylderne indenfor hosting og webhoteller. Men rabatkoden, som du får her på siden gælder desværre ikke til dem alle sammen. Her gennemgåes UnoEuros produkter én for én, og her vil det også være angivet om produktet er omfattet af rabatkoden.

UnoEuro – Kun domæne

Her bestiller du dit domæne igennem UnoEuro. Du får ikke noget plads til opbevaring, altså intet webhotel. Til gengæld får du adgang til UnoEuros ganske fortrinlige og meget brugervenlig DNS håndtering.

Er ikke omfattet af rabatkoden.

UnoEuro Bronze

Her får du både domæne og webhotel. Du får ialt 5 GB plads hos UnoEuro. Derudover er der selvfølgelig en masse features. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

UnoEuro Sølv

I UnoEuro Sølv får du ligesom Bronze også både domæne og webhotel. Til gengæld får du lidt mere plads på dit webhotel, da denne som standard kommer med  ialt 10 GB plads. Derudover er der selvfølgelig en masse features, men disse er overordnet helt ens med Bronze. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

UnoEuro Pro

I UnoEuros top-webhotel får du endnu plads end både Bronze og Sølv. Her får du leveret et webhotel med hele 15 GB plads, så der skulle være nok plads til det meste. Derudover er features og funktionalitet igen det samme som Bronze og Sølv, men her får du dobbelt CPU kraft, hvilket giver dit et langt hurtigere webhotel. Du får selvfølgelig også domæne med i Guld. Har du selv domæne skal dette selvfølgelig ikke tilkøbes, så tilknytter du blot webhotel til dit eksisterende domæne.

Er omfattet af rabatkoden. Her får du 3 mdr. gratis webhotel.

Få fingre i rabatkoden her – og få 3 mdr. gratis webhotel

Få rabatkode

Bruger du WordPress? – Så er UnoEuro som skræddersyet

Hvis du bruger WordPress til dit website, så er UnoEuro som skræddersyet. UnoEuro passer perfekt, og leveres i præcis de indstillinger som gør din WordPress installation ekstra god.

I forhold til at få installeret din WordPress på webhotellet, så kan det heller ikke gøres meget nemmere. I administrationpanelet, der hører med til dit UnoEuro webhotel, har du direkte adgang til det der kaldes 1-klik installation. Det vitterligt, installation med et klik. Du skal bare gå til menupunktet, vælge WordPress (eller et af de mange andre systemer der er tilgængeligt) og efter et par ganske få indstillinger, så er din WordPress installation allerede i gang.

Nyhed: Meebox er nu en del af UnoEuro

I starten af 2017 har UnoEuro købt Meebox. Det betyder, at alle de kunder som tidligere var hos meebox – bliver flyttet over og bliver en del af UnoEuro.

Alle dem som var hos meebox før, kommer således til at blive konverteret over til et tilsvarende UnoEuro produkt.

Ofte stillede spørgsmål

Rabatkoden gives væk af UnoEuro, og du kan nemt og helt gratis benytte dig af den så du kan få 25% rabat. UnoEuro giver selvfølgelig rabatkoden væk i håb om at du så er lidt lettere at overtale til at købe webhotellet hos dem 🙂

Derudover skal du selvfølgelig også vide, at når du får de 3 måneders helt gratis webhotel – så får jeg 1 gratis måned. Så lidt får jeg også ud af, at du benytter denne UnoEuro rabatkode.

Det helt kort svar er: Nej det kan du desværre ikke.

Denne rabatkode gælder desværre kun nye kunder hos UnoEuro, så derfor er det desværre ikke muligt at benytte rabatkoden såfremt du allerede er registreret kunde hos UnoEuro.

Yes det er de. UnoEuro har altid været fysisk placeret i Danmark – nærmere bestemt i Skanderborg. Forretningen foregår dog 100% online, så alt du oplever hos UnoEuro er gennem de digitale kanaler.

Et alternativ til din UnoEuro rabatkode

Skulle du ikke være interesseret i, at få dit webhotel hos UnoEuro. Ja, så findes der selvfølgelig også en lang række andre interessante udbydere på markedet.

ecs anbefaler Surftown som alternativ

Skulle du være på jagt efter et alternativ for UnoEuro, så anbefaler ecs at du kigger mod Surftown. Faktisk får du lige nu webhotel til 0 kr. i helt år hos Surftown.

Lyder det interessant? Find rabatkode til Surftown her

Vurdering
Dato
Produkt
UnoEuro webhotel
Anmeldelse
51star1star1star1star1star
Product Name
UnoEuro
Price
DKK 10
Product Availability
Available in Stock