Azehosting rabatkode med 30% rabat på webhoteller

Azehosting logoHer i indlægget får du en rabatkode til Azehosting.net, som du kan bruge når du køber webhotel.

Azehosting er en relativ ny udbyder på markedet, men det forhindrer dem ikke i at levere god og stabil webhosting – til yderst rimelige priser. Ja lad os da bare sige det ligeud – det er rigtig billigt at købe webhotel hos azehosting.

Klik på knappen og få rabatkoden til de 30% rabat.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan gør du:

Det er rigtig simpelt, at benytte rabatkoden hos Azehosting. Her er de 3 trin du skal igennem for at få de 30% rabat på webhotel fra Azehosting.

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – herefter vises rabatkoden, som du nemt og enkelt kan anvende på azehosting.net.
  2. I det trin hvor du skal betale, skal du indtaste den rabatkode der fremvises. Feltet hvor rabatkoden skal indtastes i finder du i højre side af skærmen.
  3. Vupti! Rabatkoden er aktiveret og du har fået 30% rabat på dit webhotel. Det er da værd at tage med, hva’?

Lidt om Azehosting

Azehosting har eksisteret siden 2009, og har på trods af deres relativt korte levetid – allerede opnået stor succes (og mange tilfredse kunder) som udbyder af webhoteller.

Azehosting blev stiftet med en klar grundfilosofi om at sætte kunderne i første række – og komme dårlig webhosting til livs, hvor kunderne glemmes i store support arkiver. For rigtig mange kunder er netop supporten en meget væsentlig del af deres valg af udbyder.

Virksomheden blev stiftet af to partnere; Thomas der står for marketing og bogholderi samt Haiko der er ansvarlig for salg og support. Skal du finde frem til Azehosting skal du kigge mod det indre København, hvor de holder til i Nørre Voldgade. Datacentret er dog placeret hos Netgroup A/S i Tåstrup, som er kendte for deres tekniske advanceret cloud miljø med høj redudans og oppetid.

I Azehosting fokuseres der primært på  dem som “kan klare sig selv”, og som samtidig foretrækker at have mange valgmuligheder, funktionalitet og som kan lide det nyeste teknologi. Nogle af faggrupperne der fokuseres på er grafikere, webdesignere, udviklere, fotografer, kunsterne, bloggere, gamere, gadget geeks, nyheds portaler og andre kreative mennesker.

Når du køber webhotel hos Azehosting, så får du adgang til det fleksible cPanel kontrolpanel, der nærmest gør dig i stand til at gøre hvad som helst – selv – på dit webhotel. Du behøver derfor ikke en hel hær af IT eksperter – for det meste kan du gøre helt selv (med lidt teknisk snilde).

Derfor er Azehosting er rigtig godt valg

Her får du et par gode årsager til, hvor Azehosting er et godt valg. Altså udover at du med den rabatkode du får her på siden får 30% i rabat.

Kvalitet til lavpris – det får du hos Azehosting. Du får et stabilt og sikkert webhotel, der samtidig er billigt.

1-klik installation af populære CMS, webshop systemer, blogging systemer og meget andet. Du får adgang til det hele med kun 1 klik. Eksempler på systemerne du kan installere er WordPress, Magento, Drupal, Prestashop m.fl.

Ugentlig backup sørger Azehosting for. Skal du have taget backup oftere, må du anvende de funktioner til backup, som der oftest findes CMS, Webshop systemet eller hvad du nu benytter.

Super glade kunder – Læs bare afsnittet lige herunder.

Det siger andre om Azehosting

Hopper du forbi Azehostings Trustpilot, så vil du formentlig ikke være i tvivl om at Azehosting er professionel, serviceminded og ikke mindst populær udbyder af webhoteller. De for ganske enkelt fremragende anmeldelser, og på skrivende tidspunkt får de hele 9,3 ud af 10 i rating.

Her er et par eksempler på nogle af de seneste kommentarer der er kommet på Trustpilot. Lad os bare lade dem tale for sig selv.

Azehostings system er yderst godt optimeret. Deres service er fremragende, og yderst professionelt. Vi har på nuværende tidspunkt en 2 hjemmesider hos Azehosting og alle fremtidige hjemmesider kommer også til at blive hostet hos Azehosting.

Priserne er presset i bund, men det er absolut ikke gået ud over kvaliteten. Når jeg har haft problemer med min side, som selv har været selvforskyldt hjælper de med det samme. Kan kun anbefales!

Har prøvet en del udbydere i gennem tiden men jeg har aldrig modtaget så super god kundeservice og hurtigt svar på henvendelser og til så gode priser! Jeg har nu flyttet ALT mit webhosting & mail hosting over til AzeHosting

Vi tager lige rabatkoden en gang til

Klar til at bestille – og vil du gerne sikre dig de 30% rabat på din bestilling hos Azehosting? Så snup din rabatkode ved at klikke på knappen herunder. Nemt og enkelt.

Få rabatkode

Få rabatten! Sådan gør du:

Det er rigtig simpelt. Her er de 3 trin du skal igennem for at få de 3 måneders gratis webhotel fra Azehosting.

  1. Tryk på knappen lige her ovenfor – herefter vises rabatkoden, som du nemt og enkelt kan anvende på azehosting.net.
  2. I det trin hvor du skal betale, skal du indtaste den rabatkode der fremvises. Feltet hvor rabatkoden skal indtastes i finder du i højre side af skærmen.
  3. Vupti! Rabatkoden er aktiveret og du har fået 30% rabat på dit webhotel ved Azehosting.

Rabatkoden er testet i 2018

Bare rolig: Rabatkoden virker stadig. Den er nemlig testet i 2018.

Der findes ikke noget, så træls som en rabatkode der ikke virker ordentlig. Man bruger tid og energi på, at finde den helt rigtige – og når man så står og skal til at købe, så virker det ikke.

Derfor har vi sørget for, at teste Azehosting rabatkoden grundigt, så vi ved at den også virker for dig. Det eneste du behøver er derfor egentlig bare, at bruge rabatkoden og spare de 30%.

Vurdering
Dato
Produkt
Azehosting webhotel
Anmeldelse
51star1star1star1star1star