Overblik over online regnskabsprogrammer

I de seneste år har vi for alvor oplevet, at regnskabet er rykket fra klient/server og ud i online universet. Og fra at e-conomic i det store hele var den enlige svale sammen med de store offline mastodonter, såsom Microsoft C5/NAV, SAP, Navision og Axapta – så ser vi i dag en række online alternativer.

Jeg vil forsøge, at sørge for at du bliver lidt klogere på disse alternativer, og samtidig får du en nem og enkel sammenligning – så du kan finde ud af hvad der er bedst for dig.

De fleste af regnskabssystemerne har en gratis prøveperiode, så du kan prøve dem af inden du endeligt bestemmer dig.

Det samlede overblik

Her er en hurtig sammenligning af de 7 regnskabsprogrammer, som jeg vil behandle i dette indlæg.

RegnskabsprogramBilag i skyenMobil-adgangRevisor-adgangSupportPris pr. md.Prøv gratis
BillyJaJaJaTlf / Chat / e-mail145,- 1)Klik her
E-conomicJa 2)JaJaTlf / e-mailfra 99,-Klik her
Dinero StarterNejNejNejE-mailGratis3)Klik her
Dinero ProJaJaJaE-mail165,-Klik her
SaldiJaNejJaTlf / e-mailfra 61,-Klik her
Simpelt RegnskabJaJaNejTlf / e-mail89,-Klik her
Web-RegnskabJa 5)JaJaE-mail49,-Klik her

1) Betaler du samlet for et år koster Billy’s Billing 99,- kr. pr. md.
2) Kræver tilkøb af indscanningsmodul til 51,- kr. pr. md.
3) Dinero er helt gratis, hvis du benytter Dinero starter. Vil du tilkoble bilag i skyen, revisoradgang, smartphone apps og mange andre funktioner – skal du vælge deres Pro løsning til 97,- pr. md.
4) Prisen gælder for Solvio’s light-løsning. Se mere nedenfor under Solvio for yderligere oplysninger
5) Kræver tilkøb af tillægsmodul til 39,- kr. pr. md.

 

 

BILLY

Billy– Danmarks letteste regnskabsprogram

Trustpilot – 5 stjerner

Billy er dansk og har været på markedet siden 2007 (tidligere Billy’s Billing). Regnskabsprogrammet bryster sig af at være ‘Danmarks letteste regnskabsprogram’ og det koster fra 145,- kr. i måneden.

Umiddelbart vil jeg anslå at Billy er blandt de mest populære online regnskabsprogrammer på det danske marked. Der er adskillige udvidelsesmuligheder og i forhold til funktionalitet er de langt fremme.

Med Billy kan du opbevare dine bilag i skyen.

Integrationer

Billy har et åbent API, og derfor findes der adskillige integrationer og apps du kan benytte dig af. Bl.a. kan nævnes integration med Magento webshop, Shopify webshop, Danløn og CVR registret.

Pris og prøveperiode

Prisen for Billy er 145,- kr. pr. md., hvor du får de første 30 dage gratis. Det koster ikke noget i oprettelse. Bemærk at du skal betale for et år, hvis du skal have det til 145 kr. pr. md. – ellers er prisen 175 kr..

Betaler du samlet for et år koster Billy 145 kr. pr. md.

Gå til BILLY – og få din 30 dages gratis prøve periode »

 

e-conomic logoE-CONOMIC
– Online regnskabsprogram

Trustpilot – 4 stjerner

Klassikeren indenfor online regnskabsprogrammer. E-conomic var en pioneerne i Danmark, hvor de blev grundlagt helt tilbage i 2001. E-conomic er umiddelbart det mest avancerede på markedet lige nu, hvor du finder mange funktioner og masser af muligheder for at udbygge systemet yderligere med tillægsmoduler og apps.

E-conomic kan fås fra 99 kr. pr. måned, hvor du så skal betale ekstra, hvis du vil have adgang til nogle af de avancerede moduler, funktioner eller ubegrænset antal bilag. Det mindste abonnement er primært for start-ups.

Du kan tilkøbe et indscanningsmodul til E-conomic, så du kan opbevare dine bilag i skyen.

Integrationer

E-conomic har et åbent API, og derfor findes der adskillige integrationer og apps du kan benytte dig af.

Pris og prøveperiode

E-conomic findes i tre udgaver, hvor Startup med op til 1.000 posteringer pr. regnskabsår koster 99,- kr. pr. md., Standard udgaven med 2.000 posteringer koster 169,- kr. pr. md. og endelig koster Professionel med op til 5.000 posteringer 349 kr. pr. md. Du kan selvfølgelig altid opgradere mellem de enkelte trin.

Der er ingen oprettelsesomkostninger for E-conomic og du får de første 14 dage gratis.

Gå til E-CONOMIC – og få din 14 dages gratis prøve periode »

 

DINERODinero logo
– Gratis regnskabsprogram

Trustpilot – 5 stjerner

Blandt de nyere regnskabsprogrammer, men allerede en stærk spiller på markedet. Dinero er startet op som et partnerskab mellem de tidligere folk bag Kasseklade.dk og iværksætterportalen Amino. Visionen bag dinero er, at lave et online regnskabsprogram som er smukt, enkelt og super brugervenligt.

Allerede nu er Dinero et meget udbygget system, hvor du får adgang til alle funktioner for 165 kr. pr. måned. På deres hjemmeside finder du desuden et roadmap, hvor du kan læse mere om de funktioner de arbejder på lige nu, samt hvad der på længere sigt forventes implementeret.

Med Dinero får faktisk som udgangspunkt et helt gratis regnskabsprogram. Dinero Starter er nemlig gratis for altid! Men skal du have fingre i de lækre og avancerede funktioner som Dinero Pro byder på, så skal du af med de 165,- kr. pr. md. For det beløb får du bl.a. mulighed for bilag i skyen, iPhone/Android app, revisoradgang, fakturadesigner,

[abbr title=”Intelligent og automatisk bogføring”]Dinero Croud[/abbr] og meget andet.

Integrationer

API til Dinero er planlagt til udvikling senere, og der er derfor er der på nuværende tidspunkt et begrænset udvalg af integrationer. Du finder dog integration Danløn.

Pris og prøveperiode

Dinero Starter er et gratis regnskabsprogram uden begrænsninger (dog ikke de samme funktioner som Dinero Pro).

Prisen for Dinero Pro er 165 kr. pr. md. Når du opretter dig hos Dinero får du en 30 dages gratis prøveperiode på Dinero Pro.

Gå til DINERO – og kom i gang helt gratis »

 

SALDI
Saldi logo– Det frie danske økonomisystem

Trustpilot – 4 stjerner

Umiddelbart ligner Saldi et traditionelt regnskabssystem, som vi kender det fra offline verdenen – der “blot” er gjort tilgængeligt online. Saldi er et fuldt regnskabsprogram og kan desuden udvides med en kasseløsning (giver en fuld kasseterminalløsning med touchskærm, bonprinter, mv.) samt en integration med webshops.

Med Saldi kan du opbevare dine bilag i skyen.

Integrationer

Fuld tovejs integration til bl.a. osCommerce samt API mulighed så du kan videreudvikle på systemet.

Pris og prøveperiode

Prisen for Saldi er fra 61,- kr. pr. md. Prisen afhænger af antal posteringer og antal brugere. Hos Saldi finder du en ubegrænset prøveperiode, som du kan benytte så længe du har under 300 posteringer årligt.

Gå til SALDI – og kom i gang »

 

SIMPELT REGNSKAB

Simpelt Regnskab logo– Ideelt til selvstændige og enkeltmandsvirksomheder

Trustpilot – 4 stjerner

Navnet siger det hele. Simpelt Regnskabs ambition er at skabe et regnskabsprogram, der tilbyder den nemmeste, mest imødekommende og overskuelige regnskabsløsning til selvstændige. Idet regnskabsprogrammet er lavet til selvstændige er der lagt særligt fokus i, at skabe en brugerflade der er simpel, og hvor der undgås “revisor-udtryk” og komplekse tabeller.

Simpelt Regnskab bruges idag primært af enkeltmandsvirksomheder indenfor fotografer, grafikere og illustratorer, softwareudviklere og designere, kunstnere, tekstforfattere og oversættere, psykologer, fysioterapeuter, håndværkere, musikere og lydmænd.

Med Simpelt Regnskab kan du nemt opbevare dine bilag i skyen og du har mulighed for support både over telefon og via e-mail.

Integrationer

Ingen

Pris og prøveperiode

Det koster 89,- kr. pr. md. of Simpelt Regnskab, hvor man for adgang til alle funktioner. Du får den første måned helt gratis. Simpelt Regnskab er uforpligtende og uden binding.

Gå til SIMPELT REGNSKAB – og få den første måned helt gratis »

 

WEB-REGNSKAB

Web-regnskabOnline regnskabsprogram til kun 49,- kr. pr. md.

Trustpilot – 4 stjerner

Web-Regnskab er et let og enkelt regnskabsprogram, der er udviklet af Smarter CRM – som også står bag et CRM system og et fakturereringssystem, der selvfølgelig er integrerbare med WebRegnskab.

Med Web-Regnskab kan du opbevare dine bilag i skyen. Dette kræver dog tilkøb af et tillægsmodul.

Integrationer

Som nævnt kan Web-Regnskab integreres med deres egenudviklet software som tæller et CRM system og et faktureringssystem. Samtidig tilbyder Web-Regnskab også tilkøb af hjemmesider og webshops, som kan administreres direkte fra regnskabsprogrammet.

Derudover kan der tilkøbes moduler med integration til eksempelvis Danløn, Bank m.fl. – men der er ikke noget åbent API så eksterne udviklere kan tilknytte apps eller integrationer til systemet.

Pris og prøveperiode

Prisen for et komplet regnskabsprogram hos Web-regnskab er 49,- kr. pr. md., hvilket er det billigste regnskabsprogram af de sammenlignede. Du kan prøve Web-Regnskab gratis i 14 dage.

Gå til WEB-REGNSKAB – og få de første 14 dage gratis »

 

 

Håber du er blevet lidt klogere på mulighederne indenfor online regnskabsprogrammer. Hvis du er, så giv et ‘+1’ på Google+ eller en anbefaling på Facebook. Tak.

Hvad er din erfaring?

Har du allerede et af ovenstående regnskabsprogrammer – eller benytter du et helt andet – så skriv gerne om dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du selvfølgelig også velkommen.