Meebox alternativ

Meebox alternativ

Tilbage i december blev meebox en del af UnoEuro. Meebox var blandt de mest populære webhoteller på markedet, og det der blandt andet adskilte dem fra UnoEuro – var at de benytter det populære C-panel administrationspanel når man skal administrere sit webhotel.

Personligt er jeg tilhænger af UnoEuros løsning, som er noget de selv har bygget op fra bunden. Det er jeg primært fordi, at det ikke kræver den helt store tekniske indsigt for at komme i gang med. Dog er der de seneste år sket rigtig meget godt ved C-panel, og det er blevet gjort væsentlig mere simpelt end tidligere. Jeg har også både webhoteller med UnoEuro administrationspanel og C-panel, og jeg synes kun det er marginale forskelle. Det skal dog også fremhæves, at C-panel er væsentlig mere avanceret end UnoEuros løsning – og derfor er der nogle områder, hvor C-panel er mere fleksibelt og du har flere muligheder.

I denne artikel finder du gode alternativer til Meebox, hvis du gerne vil beholde C-panel som dit administrationspanel.

Den billige løsning – Azehosting

Er du på udkig efter en billig løsning, der er nogenlunde i samme prisleje som netop meebox, så skulle du måske kigge lidt nærmere på Azehosting. Azehosting kan du få helt ned til kun 5 kr. pr. måned. Her skal det dog siges, at det klart anbefales at du vælger et af deres opgradere produkter – eksempelvis deres WEB 1 webhotel. På de helt billige webhoteller får du nemlig webhosting, som er placeret i Tyskland – og netop dette kan gå ud for loadhastigheder på dit site.

Med ecs kan du lige nu få en Azehosting rabatkode, hvor du kan spare hele 30%.

Den hurtige løsning – cHosting

Vi skal lige starte med at slå fast. Med “Den hurtige løsning” menes der, at her får du lynhurtige loadhastigheder og høj ydeevne. CHosting er lidt dyrere end Azehosting, men du får rigtig meget for pengene. Prisen starter fra 20 kr. pr. måned, og skal du og have en af deres professionelle løsning endnu mere ydeevne – så koster det fra 110 kr. pr. måned.

Faktisk er e-c-s.dk hostet hos netop cHosting.

Med ecs kan du lige nu få en cHosting rabatkode, hvor du kan spare hele 20%.

Andre alternativer?

Vil du se flere mulige udbydere af webhotel? Så kan du finde liste over billigt webhotel her eller liste over bedste webhotel her.