Gratis webhotel – Hvor? – og skal man gå efter det?

Når jagten går ind på et nyt webhotel drømmer mange om, at få et gratis webhotel så man undgår at skulle betale det månedlige abonnement. Desværre er der bare så uendelig forskel på det produkt man får stillet til rådighed gratis og så det man betaler få kroner for hver måned. I dag er kvaliteten hos de billige webhoteller nemlig så uendelig meget bedre end for bare få år siden.

I dette indlæg kan du få svar på om du skal gå efter et gratis webhoteller eller et billigt webhotel og så kan du finde konkrete anbefalinger til hvilke udbydere du skal gå efter.

Udfordringen med gratis webhoteller

Helt overordnet kan man sige, at det ikke er gratis for udbyderne at stille såvel webhotel som domæner til rådighed for dig. Da udbyderen i sidste ende jo ikke kan nå så langt med en underskudsforretning – bliver de nødt til at kompensere på anden vis. De er beskrevet nedenfor.

  1. Irreterende reklamer – Ofte må du leve med, at din side skal indeholde reklamer for 3. parts produkter, som udbyderen således kan tjene penge ved.
  2. Få funktioner, fokus på opgradering – Du får stillet et minimum af funktioner til rådighed med det for øje, at du før eller siden er nødsaget til at opgradere til en betalt løsning. Når det så sker, så kommer du ofte til at betale for meget, da du jo så skal være med til at betale for de øvrige gratis webhoteller :-)
  3. Begrænset til standarddesign – Du kan også komme ud for, at du kun kan bygge din hjemmeside op i udbyderens editor, og derfor kun har ganske få muligheder for at benytte friheden og de muligheder et webhotel ellers almindeligvis giver.
  4. Ingen support – Det er ofte ikke muligt at få support fra udbyderen, så hvis der opstår fejl eller du har andre spørgsmål – har du ingen muligheder.
  5. Ingen backup – Der tages ofte ingen backup på gratis webhoteller

Den klokkeklare fordel ved gratis webhoteller

Den er jo helt og aldeles åbenlys. Du får et helt gratis webhotel, men du skal bare huske at du også går på kompromis med en række ting.

ecs anbefaler: Vælg billigt webhotel som alternativ

For kun ganske få kroner hver måned kan du undgå bekymringerne og begrænsningerne med ovenstående. De billige webhoteller er nemlig efterhånden bleven af så høj kvalitet, så du faktisk får rigtig rigtig meget for pengene.

Find billigt webhotel her

Vores bedste anbefaling: Vælg Simply webhotel, da vi mener at det er her du får allermest value for money

Hos Simply får du nemlig et webhotel til en særdeles fornuftig pris – helt uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Selvom du vælger et deres billigste  webhotel – som er deres billigeste løsning – får du stadig et yderst stabilt og velfungerende webhotel, med en høj ydeevne. Og prisen. Den ligger på kun 18,68 EUR pr. måned.

Desuden indeholder det alt det funktionalitet du måtte ønsker dig – især prisen taget i betragtning.

RABATKODE  Kom rigtig godt i gang på dit Simply webhotel. Få 3 mdrs. GRATIS webhotel. Klik her for at få din Simply rabatkode

Vores 3 anbefalinger til som alternativ til gratis webhoteller

Simply rabatkode

Simply – ecs anbefaler: Her får du mest for pengene!

PLADS 10 GB TRAFIK UBEGRÆNSET SUPPORT E-MAIL + CHAT + TWITTER
Pris fra kun 18,68 DKK pr. md.

 

 

One.com Rabatkode

One.com – Særtilbud: Få 50% i rabat på webhotel!

PLADS 5 GB TRAFIK UBEGRÆNSET SUPPORT E-MAIL + CHAT
Pris fra kun 19 DKK pr. md.

 

Azehosting logo

Azehosting – Få 30% i rabat med rabatkoden!

PLADS 30 GB TRAFIK UBEGRÆNSET SUPPORT E-MAIL
Pris fra kun 39 DKK pr. md.

Der findes desuden en lang række andre gode alternativer til gratis webhoteller. Vi har samlet dem alle på siden billige webhoteller, så du nemt og enkelt kan vurderer hvad der passer bedst i forhold til dine behov.

Her kan du også se, hvordan hvert enkelt webhotel udemærker sig – og hvilke features de har samt hvilken feedback de har fået på eksempelvis Trustpilot.

Leder du efter et specifikt webhotel til dit CMS, så kan de anbefales at du kigger på her hvor du kan se mere generelt omkring webhotel.

 

Steder hvor du kan finde et gratis webhotel

Bemærk: ecs anbefaler ikke at du vælger et gratis webhotel.

DomainDirect.dk – tilbyder 100MB gratis webhotel (der tilbydes ikke support på dette) – BEMÆRK; Er ikke længere tilgængelig.

123hjemmeside – tilbyder oprettelse af gratis hjemmeside

Hostinger.dk – tilbyder også gratis webhotel (der tilbydes ikke support på dette)

Hvad med gratis webhotel og domæne?

Det er desværre endnu ikke lykkedes, at finde nogen udbydere der både tilbyder et gratis webhotel og et gratis domæne. Dog kan det godt lade sig gøre at finde udbydere, der tilbyder gratis domæne.

Den helt store årsag til, at du ikke kan finde udbydere der både tilbyder gratis webhotel og domæne er formentlig, at ved registrering af et .dk domæne, så skal der betales en afgift til dk hostmaster (dem som udbyder .dk domæner). Denne afgift kan jo potentielt være en uendelig udgift for udbyderne, og vil kunne dræne alle webhotel-udbyderne for likviditet.

Derfor tror jeg desværre ikke, at man skal vente på at se et sådan tilbud. Hvis det ses, så er det i hvert fald sikkert, at der på anden vis skal betales. Altså gennem andre ydelser eller lignende.