Billigste internet

Billigste internet

Jagten efter det billigste internet er gået ind. Her på siden, får du en nem og enkel sammenligning, så du uden videre kan komme i gang med at finde det internet, som er billigt for dig (der kan jo være forskel i forhold til hvilket behov du har).

Vi sammenligner de mest populære udbydere på markedet, og du kan nemt og enkelt se pris pr. måned, oprettelsesgebyr, download/upload performance og meget andet. Hvis du vil se alle detaljerne, skal du blot klikke på “Vis mere” under hvert enkelt produkt.

Sammenligning – her finder du det billigste internet

Alle priser, produkter og udbydere opdateres helt automatisk.

Gode tips når du skal finde billigt bredbånd

Idag ligner udbyder faktisk mere og mere hinanden, og det kan derfor fra tid til anden være svært egentlig at finde de store forskellige på de enkelte udbydere af billigt internet. Alle udbyder stort gratis medfølgenede router, stabilt internet og forskellige pakker, så man kan vælge den hastighed der passer til ens behov.

Der er dog stadig stor forskel i pris når du skal finde det billigste internet, og disse priser kan du uden videre sammenligne i skemaet ovenfor. Læg særligt mærke til kolonnen længt til højre, hvor du kan se prisen for de første 6 måneder, hvilket gør det let at sammenligne på tværs af alle de forskellige udbydere.

Find dine behov for internettet

Det mest væsentlige, at få afdækket i forhold til dit behov – er hastigheden. Hastigheden betyder i dag mere end tidligere, i det at vi dels har lagt flere enheder på internettet og dels kræves der mere kapacitet i forhold til den brug vi har i dag.

For eksempel har streaming af fx Viaplay og Netflix blevet nærmest allemandseje, og det er altså rigtig vigtigt, at have sig for øje når man kigger efter internet.

Hvis i er flere i familien der streamer samtidigt kræves det igen endnu mere af din internet forbindelse.

Kig særligt på disse tre parametre når du vælger den hastighed du har brug for;

  1. Hvor mange brugere er i på internettet; altså hvor mange i jeres/din husstand bruger internettet, og bruger i det samtidigt?
  2. Hvor mange enheder har i generelt på. I dag findes der er jo både badevægte, pulsmålere, tables, laptops, telefoner og meget meget andet der kan gå internettet.
  3. Hvilken brug har i på internettet. Bruger i det meget til streaming af videoindhold, og downloader og uploader i mange filer, såsom billeder og video?

Kun internet – eller sammen med fastnet telefon og/eller TV

Det er desuden vigtigt, at gøre sig klar om man kun ønsker billigt internet – eller om man også vil have fastnet telefoni og/eller TV sammen med. Der kan nemlig være en del penge at spare, hvis man samler disse køb – i stedet for at købe det særskilt.

Skal du købe billigt internet sammen med TV – så anbefaler ecs at du kigger nærermere på disse udbydere.

Ved YouSee kan du stort set finde alle TV kanaler, og her kan du også sammensætte din egen TV pakke og meget andet. Til gengæld finder du det prisvenlig alternativ i Fullrate, der har et mere begrænset udvalg, men til gengæld er de rigtig skarpe på prisen.

Det billigste internet = Billigste bredbånd

Når vi angiver det billigste internet her i denne artikel, så er det kun bredbånd der refereres til. Prissammenligningen indeholder så ledes kun bredbånd, selvom du ved de fleste af udbydere også uden videre kan købe mobilt internet.

Mobilt internet er i dag blevet mindre populært i takt med at vores mobiler (og tablets) for det meste kan gå direkte på internettet, og vi gennem disse også kan få vores laptops og lignende på internettet når man er på farten – via internet deling. Derfor bliver mobilt internet automatisk mindre udbredt. Samtidig får vi også i stigende grad adgang til gratis internet, når vi for eksempel er på restaurant, på banegården, på caféen, på arbejdet og så videre.