Airbnb Rabatkode og kuponkode du kan bruge i dag

AIRBNB RABATKODE

Brug rabatkoden og få og få op til 303 kr. helt gratis hos Airbnb.

Få op til 303 kr. i rabat hos Airbnb
Valideret // Anvendt 249 gange i løbet af de seneste 24 timer.
Få rabatkode

Få din Airbnb rabatkode og kupon kode til 2020 her

Værs’go. Her får du din egen personlige rabatkode, som du kan bruge til at få helt op til 303 kr. i rabat – næste gang du booker igennem Airbnb. Du får de 303 kr., som rejsekredit – så du kan sagtens tilmelde dig med det samme og så få glæde af dem når du skal booke.

Rabatkoden er delt op på den måde, at ud af de 303 kr. – så kan du benytte 220 kr. på booking af din første bolig gennem Airbnb og 83 kr. på din første oplevelse.

Hos Airbnb får du mulighed for at vælge imellem mere 2.000.000 overnatningsmuligheder over hele verden. Endda samtidig med, at du kan komme helt tæt på lokalbefolkningen og få oplever med aldrig glemmer.

Få rabatkode

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra Airbnb

Det er rigtig simpelt. Her er de 4 trin du skal igennem for at bruge din Airbnb rabatkode og få de 303 kr. i rejsekredit. Det er nemt og hurtigt!

1. Få din rabat til Airbnb

Brug knappen “Gå til rabatkode for at få dine 303 kr. i rabat til Airbnb. Du kan enten trykke på knappen øverst på siden eller lige herunder.

Det er vigtigt, at du klikker på knappen ellers får du ikke din rabat.

Tryk på knappen og få din airbnb rabatkode

2. Vælg hvordan du vil logge ind

Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at lave dit login til Airbnb. Du kan selv vælge imellem at logge ind via Facebook (det fungerr fremragende, og jeg gør det selv), Google konto eller du kan oprette din konto manuelt ved at indtaste alle din personlige oplysninger. Vælger du den sidste, så logger du fremover ind via en e-mailadresse og adgangskode – og vælger du en af de øvrige, så er det blot login til den pågældende platform du bruger til dit login til Airbnb.

Vælg hvordan du ønsker at oprette dig på airbnb

3. Vælger du at oprette manuelt via e-mail

… så ser det sådan ud. Her skal du som skrevet til forrige trin udfylde din oplysninger. Vælger du en af de øvrige metoder (Facebook eller Google), så skal du ikke udfylde alle de oplysninger, som du allerede har oplyst til enten Facebook eller Google. Det udfylder de således for dig – og det fungerr utrolig godt.

Uanset hvilken login-metode du vælger at benytte, så skal du når du har udfyldt det hele klikke dig videre – og så er din bruger til Airbnb faktisk oprettet.

Udfyld oplysningerne så får du rejsekreditten fra din airbnb rabatkode

4. Færdig! Rabatkoden er nu aktiveret

Så er du klar til at gå opdagelse i boliger over hele verden. Din rejsekredit/rabat på 303 kr. er nu sat ind på din konto, og de vil således blive fratrukket din første booking på mere ned kr. 500. De 220 kr. af de i alt 303 kr. kan bruges til din første booking af bolig og de sidste 83 kr. kan benyttes på en oplevelse! God fornøjelse!

Sidste trin. Din airbnb kuponkode / rabatkode er nu gået igennem og du kan nu benytte beløbet til booking af din næste rejse.

Hvem er airbnb

Airbnb, Inc. er en privatejet virksomhed, der har hovedkontor i San Francisco. Airbnb driver en online markedsplads, der forbinder værter og gæster – og tilbyder helt unikke overnatsningsmuligheder i mere end 65.000 byer fordelt over helt verden.

Boligerne på airbnb kan nemt og enkelt bookes hjemmesiden airbnb.com og mobilapp.

Brugerne på airbnb kan bruge tjenesten til at arrangere eller tilbyde indkvartering, primært overnatningssteder eller turisme oplevelser. Airbnb ejer ikke selv nogen af boligerne, og derudover heller ikke nogen af de muligheder for arrangementer som også er tilgængelig på airbnb. Airbnb lever af en provision de får, hver gang en vært og gæst forbindes via platformen – altså via en udlejning eller en oplevelse.

Airbnb rabatkode – få op til 303 kr. i rejsekredit ved din første booking

Få denne unikke rabatkode til airbnb. Du får op til 303 kr. i rejsekredit, som du kan bruge til din første booking af bolig og oplevelse via airbnb. Du klikker dig bare ind og opretter dig, og så får du de 303 kr. indsat på din “konto” hos airbnb. Hvis du kun booker en bolig, så får du 220 kr.

Det er nemt og enkelt og koster dig ingenting. Til gengæld kan du komme billigt i gang med din første store oplevelse via airbnb.

Få din rabatkode her

Er det sikker at rejse med Airbnb?

Airbnb arbejder hele tiden omkring trygheden med når du benytter deres service. Alle der rejser med Airbnb bliver også på det kraftigste opfordret til at rate og vurdere deres ophold – bl.a. også i henhold til sikkerhed og tryghed. Hvis der er det mindste, der peger i den forkerte retning så vil Airbnb således også tage affære, og du vil tilmed kunne se deres ratings direkte på platformen.

Derfor. Et af de bedste råd man kan give er, at kigge på de ratings, som udlejerne har fået. Kig efter, hvordan deres karakterer har været, men læs også de reelle vurderinger, som der er skrevet om dem. Der er det som ofte beskrevet, hvordan værten har hjulpet.

Det skal siges, at det generelt er meget sikkert og trygt, at rejse med Airbnb, hvis man blot kigger sig lidt for og får læst anmeldelserne.

Hvis du gerne vil være 100% på den helt trygge side, så gå efter de værter som er såkaldte “Superhost”. Det betyder, at de har fået rigtig rigtig gode vurderinger for deres værtskab og tryghed, og samtidig også har haft mange gæster igennem Airbnb.

Hvad findes der af alternativer?

Der findes faktisk ikke rigtig nogle deciderede platforme, der ligner airbnb. Men der findes selvfølgelig mange andre muligheder for at kunne booke en bolig/overnatning.

Et oplagt sted at starte med alternativer er selvfølgelig hoteller. For der findes jo massevis af hoteller over hele verden og selvfølgelig også med en lang større kapacitet end det er tilfældet hos airbnb. Men den ægte og lokale oplevelse du kan få med airbnb kan du på ingen måde få ved et hotel. Samtidig, så vil du ofte opleve at du får rigtig meget for pengene når du benytter airbnb. For det kan faktisk i mange tilfælde være ret billigt. Benytter du rabatkoden her på siden til airbnb, så får du det jo så endnu billigere :-)

En anden mulighed for alternativer er alle de almindelige feriehuse, som udlejes af de traditionelle udlejningsbureauer. Her får du dog ikke de unikke placeringer, som hos airbnb og samtidig så får du ofte ikke den samme fleksibilitet, da du her ofte er bundet til specifikke ankomstdage eller faste rejselængder.

Generelt er det bare vigtigt, at slå fast hvor fedt det er med muligheden for de helt unikke placeringer du kan få med airbnb. Det kan næsten ikke nævnes ofte nok, da det i hvert fald er noget af det som jeg har været allermest glad for. Man kan komme helt tæt på de lokale – både ved at i bogstaveligste forstand at leje sig ind hos en privat, og så eksempelvis få sit eget værelse med bad – eller også bare leje et helt sted, hvor det så placeringsmæssigt bare ligger i nogle områder, hvor hotellerne måske ikke lige har plads.

Rabatkoden gælder i både 2020 og 2021

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en Airbnb rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig gældende i både 2020 og 2021 – og faktisk også i 2022, 2023 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får dine 303 kr. i rejsekredit, så får jeg 120 kr. til at rejse med Airbnb. Men lidt har jo også ret – og jeg elsker at rejse med airbnb :-)

DERFOR SKAL DU BOOKE VIA AIRBNB

Airbnb anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

Airbnb blev tilbage i august 2008 grundlagt i San Francisco i USA. Siden da er det gået stærkt. Meget stærkt. Faktisk så stærkt, at der hver evig eneste dag er 2 mio. overnatninger fordelt over mere end 65.000 byer fordelt over hele verden.

Airbnb er platformen der forbinder værter og gæster via en simpel og sikker platform. Netop sikkerhed fokuserer airbnb rigtig meget på, og der er igennem årene blevet implementeret en hel række af foranstaltninger, der skal bekæmpe svindel på platformen.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot