airbnb rabatkode

AIRBNB RABATKODE

Få 220 kr. i rabat hos airbnb

Få rabatkode

Få din Airbnb rabatkode og kupon kode her

Værs’go. Her får du din egen personlige rabatkode, som du kan bruge til at få hele 220 kr. i rabat – næste gang du booker igennem Airbnb. Du får de 220 kr., som rejsekredit – så du kan sagtens tilmelde dig med det samme og så få glæde af dem når du skal booke.

Hos Airbnb får du mulighed for at vælge imellem mere 2.000.000 overnatningsmuligheder over hele verden. Endda samtidig med, at du kan komme helt tæt på lokalbefolkningen og få oplever med aldrig glemmer.

Guide: Sådan bruger du rabatkoden fra Airbnb

Det er rigtig simpelt. Her er de 4 trin du skal igennem for at bruge din Airbnb rabatkode og få de 220 kr. i rejsekredit. Det er nemt og hurtigt!

1

Få din rabat til Airbnb

Brug knappen “Gå til rabatkode for at få dine 220 kr. i rabat til Airbnb. Du kan enten trykke på knappen øverst på siden eller lige herunder.

Det er vigtigt, at du klikker på knappen ellers får du ikke din rabat.

Gå til rabatkode

2

Vælg hvordan du vil logge ind

Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at lave dit login til Airbnb. Du kan selv vælge imellem at logge ind via Facebook (det fungerr fremragende, og jeg gør det selv), Google konto eller du kan oprette din konto manuelt ved at indtaste alle din personlige oplysninger. Vælger du den sidste, så logger du fremover ind via en e-mailadresse og adgangskode – og vælger du en af de øvrige, så er det blot login til den pågældende platform du bruger til dit login til Airbnb.

3

Vælger du at oprette manuelt via e-mail

… så ser det sådan ud. Her skal du som skrevet til forrige trin udfylde din oplysninger. Vælger du en af de øvrige metoder (Facebook eller Google), så skal du ikke udfylde alle de oplysninger, som du allerede har oplyst til enten Facebook eller Google. Det udfylder de således for dig – og det fungerr utrolig godt.

Uanset hvilken login-metode du vælger at benytte, så skal du når du har udfyldt det hele klikke dig videre – og så er din bruger til Airbnb faktisk oprettet.

4

Færdig! Rabatkoden er nu aktiveret

Så er du klar til at gå opdagelse i boliger over hele verden. Din rejsekredit/rabat på 220 kr. er nu sat ind på din konto, og de vil således blive fratrukket din første booking på mere ned kr. 500. God fornøjelse!

DERFOR SKAL DU BOOKE VIA AIRBNB

Airbnb anbefales af ecs. Her får du forklaringen hvorfor.

Airbnb blev tilbage i august 2008 grundlagt i San Francisco i USA. Siden da er det gået stærkt. Meget stærkt. Faktisk så stærkt, at der hver evig eneste dag er 2 mio. overnatninger fordelt over mere end 65.000 byer fordelt over hele verden.

Airbnb er platformen der forbinder værter og gæster via en simpel og sikker platform. Netop sikkerhed fokuserer airbnb rigtig meget på, og der er igennem årene blevet implementeret en hel række af foranstaltninger, der skal bekæmpe svindel på platformen.

Hvad siger deres kunder?

Her er et par uddrag af, hvad deres bruger siger på Trustpilot

Hvem er airbnb

Airbnb, Inc. er en privatejet virksomhed, der har hovedkontor i San Francisco. Airbnb driver en online markedsplads, der forbinder værter og gæster – og tilbyder helt unikke overnatsningsmuligheder i mere end 65.000 byer fordelt over helt verden.

Boligerne på airbnb kan nemt og enkelt bookes hjemmesiden airbnb.com og mobilapp.

Brugerne på airbnb kan bruge tjenesten til at arrangere eller tilbyde indkvartering, primært overnatningssteder eller turisme oplevelser. Airbnb ejer ikke selv nogen af boligerne, og derudover heller ikke nogen af de muligheder for arrangementer som også er tilgængelig på airbnb. Airbnb lever af en provision de får, hver gang en vært og gæst forbindes via platformen – altså via en udlejning eller en oplevelse.

Airbnb rabatkode – få 220 kr. i rejsekredit ved din første booking

Få denne unikke rabatkode til airbnb. Du får 220 kr. i rejsekredit, som du kan bruge til din første booking via airbnb. Du klikker dig bare ind og opretter dig, og så får du de 220 kr. indsat på din “konto” hos airbnb.

Det er nemt og enkelt og koster dig ingenting. Til gengæld kan du komme billigt i gang med din første store oplevelse via airbnb.

Få din rabatkode her

Hvad findes der af alternativer?

 

Der findes faktisk ikke rigtig nogle deciderede platforme, der ligner airbnb. Men der findes selvfølgelig mange andre muligheder for at kunne booke en bolig/overnatning.

Et oplagt sted at starte med alternativer er selvfølgelig hoteller. For der findes jo massevis af hoteller over hele verden og selvfølgelig også med en lang større kapacitet end det er tilfældet hos airbnb. Men den ægte og lokale oplevelse du kan få med airbnb kan du på ingen måde få ved et hotel. Samtidig, så vil du ofte opleve at du får rigtig meget for pengene når du benytter airbnb. For det kan faktisk i mange tilfælde være ret billigt. Benytter du rabatkoden her på siden til airbnb, så får du det jo så endnu billigere 🙂

En anden mulighed for alternativer er alle de almindelige feriehuse, som udlejes af de traditionelle udlejningsbureauer. Her får du dog ikke de unikke placeringer, som hos airbnb og samtidig så får du ofte ikke den samme fleksibilitet, da du her ofte er bundet til specifikke ankomstdage eller faste rejselængder.

Generelt er det bare vigtigt, at slå fast hvor fedt det er med muligheden for de helt unikke placeringer du kan få med airbnb. Det kan næsten ikke nævnes ofte nok, da det i hvert fald er noget af det som jeg har været allermest glad for. Man kan komme helt tæt på de lokale – både ved at i bogstaveligste forstand at leje sig ind hos en privat, og så eksempelvis få sit eget værelse med bad – eller også bare leje et helt sted, hvor det så placeringsmæssigt bare ligger i nogle områder, hvor hotellerne måske ikke lige har plads.

Rabatkoden gælder i både 2019 og 2020

Bare rolig. Du behøver ikke, at gå fra hjemmeside til hjemmeside for at finde en Airbnb rabatkode, der er gyldig lige nu. Rabatkoden du får her på ecs er selvfølgelig gældende i både 2019 og 2020 – og faktisk også i 2021, 2022 og fremefter. Det er nemlig en rabatkode, der er særligt tildelt ecs brugere, og her er rabatkoden altså permanent.

Rabatkoden er selvfølgelig også helt gratis at benytte. Vi kræver slet ingen betaling fra dig, der er altså på godt jysk – tale om et rigtig godt tilbud.

Disclaimer: Jo jo, jeg får da også lidt ud af det, når du bruger rabatkoden. Når du får dine 220 kr. i rejsekredit, så får jeg 120 kr. Men lidt har jo også ret – og jeg elsker at rejse med airbnb 🙂